![]() |
|
207 sportıum ses ızolasyonu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
207 sportium ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 207 sportium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2013 Saat 11:53 |
mr arkadaslar benım 207 sportıum aracım vaar aractan cok ses gelıyor arac daha 30 bınde ses ızolasyonu yapmayı dusunuyorum tavsıye edıcegınız saglam ıscılıgı olan bı yer varmı...
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben kendim sadece kapıları yaptım. BTM marka bitüself baca izalasyon malzemesi ve 10mm ses yalıtım süngeri kullandım. Sonuç çok fark etti.
Artık kapıdan daha tok bir ses geliyor eskisi gibi teneke kıvamında ses yok. Dışardan içe içerden dışa ses bir ölçüde kesildi. Kışın ve ya yüksek hızlarda kapıdan gelen soğuk hava kesildi(bu çok iyi oldu kışın bacağım donuyordu.) İç ses bakımından akustiğe baya faydalı oldu. Herşeyi kendim yaptım 4 kapı 2 günümü aldı. Maaliyeti de 100tl yi geçmiyor. |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
ne gibi sesler yani ?
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Bu konuyu bende katılıyorum.
Alicilik nasıl yapacağımızı anlatabilir misin? yada anlattın mı burda?
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Hocam detaylı anlatım yok ama neyin nasıl yapılacağını anlatan bir başlık olacak :D Bulup yazıyım buradan |
|
![]() |
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16408&KW=bit%FCself&title=kap-ses-yaltm-zml-resimler-2sayfa
Hocam burada yapan kişi ile çok muhabbetim oldu. Konu hakkında konuştuk. Baya faydasını gördü ki ben de aynı şekilde yaptım. Kesinlikle memnun kaldım. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |