![]() |
|
207 Dizeli nasıl bilirsiniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2013 Saat 15:44 |
Merhaba arkadaşlar bayram sonu aracımda değişiklik yapmak istiyorum ve modifiyeye uygun olarak 207'ler çok hoşuma gidiyor.207'nin hangi modelini almalıyım ve nelere dikkat etmeliyim 307'den eksileri ve artıları nedir kullanan arkadaşlar varmı 25 bin lira civarı dizel araç tavsiyelerinizi değerlendirebilirim.
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.4hdi 206 ların aynısı 70hp 1.6hdi ler 307 lerin aynısı 90hp ben olsam 1.6 alırdım hem performans hemde yakıt iyi
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
1.6ların performansı benzinliye göre nasıldır birde hangi modeli alsam daha iyi olur
|
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Kürşad almışken 1.6 alacaksan premium al, 1.4 alacaksan ya premium yada allure al, allure alırsan donanıma şaşar kalırsın aklına gelen gelmeyen her özellik var.
|
|
![]() |
|
tamam abi görüntüsü hoşuma gidiyor premium yada allure 1.6 bize yakışır o zaman dizel araca geçmeyi istiyorum bakalım pug'danda şaşmam 407'lerede hastayım hayırlısı bir bayram sonu olsun bakalım artık 207'lerde alırken dikkat etmem gereken birşey varmı ?
|
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Duyduğum kronik bi sorunu yok, sağlam bi kaporta, motor, yürür ekspertizi yaptırırsın o kadar, dizele binince bi daha benzinli arabalara bakmazsın zaten
|
|
![]() |
|
tamam abi bakalım takas veya aracı satıp 207 veya 407 alabilirim araştırıyorum :)
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |