|
Satılık HP 23" Full HD LED Monitor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2013 Saat 11:16 |
Satılık HP 23" 2311x Full HD LED Monitor
Kenarda boşta durduğu için satılıktır. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-monitor-hp-2311x-23-full-hd-led-monitor-dvi-analog-hdmi-5ms-124144672/detay/ |
|
rolandgarros
3. Vites Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
hayırlı satışlar admin
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlı satışlar daha önce kullanmıştım bu monıtörden çok memnundum .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sağol
gereksizleri elden çıkarıyorum diyelim.
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güncel.
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güncel
|
|
albayman
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba hayırlı satışlar.
mutfağa tv almayı düşünüyorum ama bu cihazda scart girişi yok sanırım. scartı üzerinde minik uydu alıcısı mevcut bende. buna nasıl uydurulur ve tv izlenir acaba?
|
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
scart yok hdmi var hd görüntü aktarımı ile izleyebilirsin birde hoparlor ayarlaman gerekir.
|
|
albayman
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öyleyse bu işime gelmez, ben en iyisi tv bakayım yine. hayırlı satışlar... |
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |