![]() |
|
20000 Bakımda Neler Değiştirilir? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
woshborn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2011 Saat 14:00 |
Merhaba arkadaşlar aracım 2010 207 2Tronıc((Benzin) ve BRC lpg takılı lpg takalı 9000 km oldu ve şuanda aracım 20000 e 100 km kaldı ama araç 20 ay oldu alalı. ilk bakımda yağ ve hava filtresi değişmiştii. 10000 bakımını serviste yaptırmıştım ve 20000 bakımınıda serviste yaptırmayı düşünüyorum sorum ise aracın hangi bakımlardan gececeği NELER DEĞİŞECEK? yorumlarınızı yazarsanız sevinirim
Düzenleyen woshborn - 16 Aralık 2011 Saat 14:23 |
|
Seni o kadar hayal ettim ki artık bir hayalsin…
Peugeot 207 2Tronıc 90 Hp 1.4 2010 Siyah BRC |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rutin Hava, yağ, polen filtreleri, motor yağı değişir. birde cam suyu balata spreyi falan yaptırmanıza gerek yok ilaveten söylersiniz. motor yağınıda METRO'dan alırsanız hesabınız baya da ucuzlamış olur. Düzenleyen xSOLOx - 16 Aralık 2011 Saat 15:17 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |