![]() |
|
Araç gitmiyor ve motor suyu tahin gibi oldu odu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Erenaks ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2023 Saat 21:50 |
Arkadaşlar merhaba 4 ay önce peugeot 207 1.4 Trendy benzinli araç aldım 120 binde 2008 model ilk arabam olduğu İçin çok fazla anlamıyorum araçlardan aldıktan sonra yağ filtresini ve yağını değiştirdim 10/40 koydular bu şekilde yaklaşık 1 ay kadar kullandım aracı ama şu son 2 haftadır motordan tuhaf sesler çıkmaya başladı 3 gün önce yağını kontrol ettim yağ seviyesi maksimum yazısının çok üstündeydi hatta o kahverengi bölümü geçip Demir kısmına kadar çıkmıştı şırınga ile 500 ml kadar çektim ama 2 gündür araç resmen gitmiyor 3 bin devire gelen kadar sanki gazı köklüyprım 5 bin devirde gibi bağırıyor araç aynı zamanda 2 gün önce antifriz ilavesi yaptım araca ama bugün baktım suyuna böyle tahin gibi olmuş parmağımı soktuğumda baya kaygan gibiydi su gibi değil yağ gibiydi sizce bu sorunların sebebi nedir birde İstanbul Avrupa yakasında iyi bi peugeot ustası önerebilecek varmı Küçükçekmece İkitelli de oturuyorum
|
|
![]() |
|
Erenaks ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Güncell
|
|
![]() |
|
ersin61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhtemel conta yakmıştır yağa su karışıyor çekici ile sanayiye götürmenizi tavsiye ederim
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |