|
arkadaslar satılık devre mülk |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 21:29 |
arkadaslar babamın gecen sene aldıgı ve hiç kullanmadıgımız devremülkünü satıyorum.devremülk alanya gold safran otelde 2 oda ve 4 kişilik bir tatil paketidir.senede yaz dönemi kıs donemı fark etmez 11 gun kullanma hakkınız var.eger istersenız turkıye genelı anlasmalı oteller icerisinde degisim hakkına sahipsiniz.(220dolar fark)
ilan sahibinden de var resimli olarak link ki eklıyorum. satma sebebine gelince babam hayatta gitmez sıf kardesımle bana yazları gıdersınız dıye aldı fakat kardesımle parasının bize daha cok lazım oldugunu dusunerek satıyoruz :)) not:alan kısıye 19 yıllık kullanım belgelrı ve butun evrakları verılecek ve tatıl sırketı tarafından araba alır gıbı kendı ustune verılecektır.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |