|
P2074 308 2012 model 1.6 vti |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Courage
1. Vites Kayıt Tarihi: 5 Saat 36 Dakika önce Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 5 Saat 33 Dakika önce Saat 16:13 |
Merhaba herkese aracı 1 ay önce aldım araç alt devirlerde çok hantal gaza basıyorum hızlanmıyorum bide vites geç yükseltiyor düşürnek nedir bilmiyor yokuşlarda hep yüksek vites zorluyor kendini sonra düşürüyor. Beyin de p2074 hat kodu var bu hatayı daha önce yaşayan varsa bilgi rica edicem
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |