|
Satılık Peugeot 307 2006 HB 1:18 Ölçekli modeli |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Abi kusura bakma çok güldüm ya |
||
İsmailmiAbi?
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2013 Konum: KAHRAMANMARAŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İsmailmiAbi?
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Bu arada benim arabanın fotoğraflarını çekmeme gerek kalmadı, cam tavan hariç bunun aynısı:)
|
||
O gemi mutlaka gelecek bi gün...
|
||
mranda
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
:) aynen cam tavan hariç benimkisinin aynısı. Fiyat alabiliriyim?
|
||
İsmailmiAbi?
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2013 Konum: KAHRAMANMARAŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İsmailmiAbi?
|
|
Sen benim arabaya mı yürüyon yavaş yavaş ??? nooluyoruz ;)
|
||
O gemi mutlaka gelecek bi gün...
|
||
transform609
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı transform609
|
|
Arkadaşlar çok özür dilerim.bazı sebeplerden dolayı giremedim uzun zaman.fiyat 250 tl dir
|
||
2010 -> 206 1.4 X-Design 2005
2012 -> 307 SW Comfort 1.6 HDI 110 BG 2006 |
||
mranda
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
:))) Fabrika hatası :p o kadarda dedim aynı olmasın diye:)
|
||
mranda
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kardeşim fiyatı nabdın sen ya :) ; |
||
transform609
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı transform609
|
|
Usta benim aldığım bu değil.orda bir tanede 139$ olan var.aynı gibi duruyor ama değil.iyi bir incele bak
|
||
2010 -> 206 1.4 X-Design 2005
2012 -> 307 SW Comfort 1.6 HDI 110 BG 2006 |
||
rataylan
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ilgileniyorum...
diğer modelleri ve varsa remk seçeneklerini de görebilir miyiz? tabi fiyatıda. teşekkürler
|
||
2006 307 Premium 1.6 HDI
|
||
alpercakan
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alpercakan
|
|
- 250 tl mi 1 depo mazot parası nerdeyse :)
Düzenleyen alpercakan - 16 Mart 2014 Saat 22:44 |
||
ersin025
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
şakayla karışık ensesine bi tane patlatıp alsaydın elinden
|
||
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sabah sabah alemsin abi yaa ne güldüm
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |