|
BAĞIŞLIYORUM |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
TheEchoes
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2011 Saat 17:39 |
arkadaşlar elimde 15 cilt görsel 12 cilt gelişim 4 cilt devrimler ansiklopedisi var temiz kullanılabilir durumdalar. çöpe atmak yerine ihtiyacı olan biryerlere vermek istiyorum. konuyla alakalı bilgisi olanlar yada ilgilenenler olursa iletişime geçmelerini rica ederim. istanbul içi elden teslim edebilirim yada kargoylada gönderebilirim ancak kargo hem hacim hemde ağırlık olarak alıcı içinde gönderici içinde külfetli olacaktır.
|
|
Cennette huriler varmış, kara gözlü;
İçkinin de ordaymış en güzeli. Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz: Bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili. |
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
güzel bir davranış arkadaşım . Çevredeki okul kütüphaneleride alabilir.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet okul ve kütüphanelere versen daha mantıklı
saygılar |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen. atıyorum şimdi bana verirsen sadece benim işime yarar ama kütüphaneye verirsen herkezin işine yarar.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
TheEchoes
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
|
çevredeki kütüphane yada okullara vermeyi bende düşündüm ancak istanbul da oldugum için buralarda kaynaga ulasmak nispeten okadar zor değil belki istanbul dısında biryerlere ulaştırabilirim diye bilginize başvurdum Düzenleyen TheEchoes - 09 Temmuz 2011 Saat 23:26 |
|
Cennette huriler varmış, kara gözlü;
İçkinin de ordaymış en güzeli. Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz: Bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşın örnek davranışını kutluyorum,bu arada kargo şirketlerinin bu konuda bir kampanyası olduğunu hatırlıyorum onlara teslim ediyorsun onlarda ihtiyaç sahibi okullara gönderiyorlar.
Bu arada forumlarda bu adrese ulaştım bir bak istersen www.tog.org.tr
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |