![]() |
|
207 Rc Jant |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 Saat 00:40 |
arkadaslar etrafınızda gordugunuz bıldıgınız 207 rc jant satan bı yer bılıyomusunuz???
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Konu ''Karşılaştırmalar'' Bölümünden ''Araçınız Hakkındaki Tüm Sorular'' Bölümüne Taşınmıştır...
Konulara Doğru Başlıklar Altına Açmaya Özen Gösterelim.
|
|
![]() |
|
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
kusura bakma jant sordum sadece
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
![]() |
|
valla ben bi yerde gördüm tarif edeyim avcılar yanyoldan sefaköye doğru gelirken eski bi bina var sağda onun alt katındaki jant satan yerde vardı geçerken gözüme çarpmıştı :)
|
|
![]() |
|
tesekkurler yokustan asagı ınınce uzun bı duzluk var oranın en son bınanın alt katından jantcı var orasımı hatta sag caprazında shell benzıncı kalıyo ? dogrumu
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
![]() |
|
sağ derken shell sefaköyden avcılara giden istikamette kalıyo oranın tam çaprazında |
|
![]() |
|
evet demmekkı aynı yerden bahsedıyorum :D:D:D avcılarda bı mustetrımız var bende oraya mal gotururken hep dıkkatmı cekıyo ne zaman gormustun pekı hatırlıyomusun??
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Bizim kemalde vardı ne yaptı bilmiyorum
|
|
![]() |
|
2 hafta kadar önce görmüştüm dışarda duruyordu
|
|
![]() |
|
obaaa ınsallah en kısa zamanda yolum duser senınde yolun duserse benım ıcın fıyat alırmısın???
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
![]() |
|
tamam alırım |
|
![]() |
|
cok tesekkurler
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
![]() |
|
guncel
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
![]() |
|
+
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |