|
207 RC & COOPERS |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2008 Saat 00:31 |
ARKADASLAR İKİSİDE TURBO DESTEKLİ İKİSİNİNDE HP LERİ AYNI KARŞILARDIGIM MODEL COOPRS 175 HP LİK BEN ÇOK DENEDİM COOPER S İLE ÇOK KALKTIM HER DEASINA SONUC AYNIYDI PEKİ SİZCE??
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Valla kemal cooper s daha hafif gibime geliyor..Cooper alabilir..
|
|
Musti-Gti
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2008 Konum: İstanbul/Yenibo Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Musti-Gti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
207 RC :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu 2 araçta Pilotaj çok önemli fakat alman sanayisine güveniyorum ve BMW nin geliştirmiş olduğu motoru tasdik ediyorum...
C O O P E R -S-
THP motor sisteminede katkıda bulundu BMW fakat COOPER s daha mantıklı geliyor bana
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bencede COOPER S
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
plota baglı
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
C O O P E R -S
yinede plota baglı tabi
|
|
savi_206
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cooper S
|
|
UmutGTi
1. Vites İHRAÇ EDİLMİŞ ÜYE Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cooper s in vites oranları daha kısa ve daha hafif çok fark olmasa da cooper s alır...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cooper s ama en önemlisi pilot
|
|
SİNAN GTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
|
cooper s
|
|
SİNAN GTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
|
supercharge var onda daha cabuk alt devırerde hızlanıyo her devırde guc uratır supercharge turbo 2 den sonra kendını bellı eder o arada zaten acar
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
GÜNCEL:
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
BENİM ARACIMIN MOTORUNDA SU ANDA OYNAMA VAR SU ANDA COOPERE rc YAZISINI OKUTUYORUM ARKAMDAN :):) AMA YİGİDİN HAKKINI VERMEK LAZIM STOCK HALDEYKEN KÜÇÜKLÜGÜNÜN FARKINI KULLANABİLİYOR AMA ÖYLE BELİRGİN FARKLAR ATAMIYOR İKİSİDE TURBONUN GÜCÜNÜ EN İYİ ŞEKİLDE KULLANIYOR COOPER S VİTES ORANLARI KÜÇÜK DEVİRDE DEGİŞTİRMEK İSTİYORANCAK 207 ler 2. 3. VİTESİ ROLLDE AYIRMAYA YETİYOR AMA GÖNLÜM COOPER :)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |