|
207 yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
imotep
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2010 Saat 20:46 |
herkese merhaba arkadaşlar.
Aracımın orijinal cd çalarının yerine alpine 9855r ana ünite takmak istiyorum.yol bilgisayarında problem olur mu?Aracının orijinal cd çalarını değiştiren arkaşlar yardım ederlerse sevinirim. konuya ilgi gösteren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
|
|
the_beKKo
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
biz 307 ye taktık teyp sadece ekrandaki ses açma gözükmüyor birde radyo kanalları yukarıdaki ekranda gözükmüyor yeni taktığınız teypte gözüküyor :)
|
|
34BC
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: ... Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracın orj. bozmayın.
problem yaşarsınız.
|
|
rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.
|
|
t@lip
2. Vites 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yol bilgisayarının teyple ilişkisi yok diye biliyorum, bildiğim kadarıyla 3 sıkıntıdan söz edilebilir, 1-tarih, saat gibi değerleri nasıl ayarlayacaksınız yani aracın teybiyle yapılan ayarlamalar nasıl olacak? 2-Radyo, çalan şarkı ve ses seviyesi gibi teyple ilgili bilgiler ekranda görünmeyecektir. 3-Teyp kumanda kolunuz kullanılamaz, gerçi 3. parti aparatlar olduğu söyleniyor, araştırmak lazım.
Navitech, kenwood gibi markaların araca özel cihazları var piyasade onlar işini görür mü bilmem..
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tarih ve saat ayarlarını yapamazsın dıreksıyon kumandası calısmaz aparat takmadan bunun dısında sıktı yasamazsın
|
|
imotep
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekürler arkadaşlar biraz araştırdım piyasada satılan bir aparatla sonradan takılan cd calarlar da orjinal cd calar gibi ve yol bılgısayarı sorunsuz kullanılabılıyomus.turkıyede bıraz pahalı satıyolar yurt dısından getırmeye calısıyorum.
|
|
imotep
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaslar.sonunda getırttm aparatı .hersey sorunsuz calısıyor.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |