|
106 gti yardım lütfen |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
bydennis
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2011 Saat 21:16 |
slm arkadaşlar yeni bi 106 gti kullanıcısıyım ama ufak tefek eksikleri var aracımın bunları nerden nasl bulabilceğim hakkında bilgisi olan arkadasların yardımına ihtiyacım var :( aracın torpidosu bozuk kapak deiştirmek gerekio
göstergelerin üzerindeki plastik parça kırık gözüme çarpıyo aynaları kontrol eden analog düşmüş onu bulmam gerek cam suyunun deposu delik su kaçırıo o lağzım kornam yok :) egzosla idare ediorum :P simdiden tşkr ederim |
|
apopeugeot
1. Vites 04 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2008 Konum: İST/ÇAĞLAYAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı apopeugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
siteye parça aramak için üye olmayalım
|
|
bydennis
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sitenin içinde çıkmacının nosu msn i var saten ordan ulasabilirim ama arkadaslar alternetif sunumlar paylasıo onu gördüm ilerleyen günlerde parça mı yoksa arkadaslık içinmi geldim belli olur;) |
|
apopeugeot
1. Vites 04 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2008 Konum: İST/ÇAĞLAYAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı apopeugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
http://www.cikmaciefe.com/
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |