|
106 Alınır mı ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
yasarcamci
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2020 Konum: Nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yasarcamci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2020 Saat 21:57 |
Merhabalar herkese iyi ve sağlıklı günler dilerim ehliyetimi yeni aldım çok bi direksiyon geçmişim yok ilk arabamı alacağım küçük bir araba istiyorum 106 hoşuma gidiyor tip olarak bu boyutlarda bir araba istiyorum zaten fakat hiç bu arabalar hakkında bilgim yok tek ricam var sizlerden tüm samimiyetinizle bu arabaa alınırmı alınırsada 106 ların hangi modelini almalıyım +sı - si nedir şimdiden yanıtlayanlara teşekkürlerl
|
|
Berkozturk
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2020 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Berkozturk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Öncelikle selamlar, tu5 motoruyla atmosferik ünitesiyle efsaneler arasına kazınmış bir araçta olsa yeni tecrübe edinmeye başlayacak olan ve kontrol fren trafik okuma mekanizmalarini tam manasıyla kavrama aşamasında olacak birisi için önerilecek bir araç olduğunu şahsen düşünmüyorum. Kanaatimce biraz daha tecrübe edindikten sonra tercih etmen :)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |