|
Kapı kilidi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Sezer06
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2023 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2023 Saat 23:02 |
Selamun aleyküm arkadaşlar benim 2011 patner tepe
Aracım var kondağı çılarttıkta 10 dk sonra hiç bir şekilde merkezi kilit acma kapatma sistemi çalışmıyor arabayı çalıştırıp biraz caliştirdikdan sonra motiru kapattigimda calisiyor ama 10 dk sonra kumandadan asla açma kapama düymeleri calişmıyor kontakta sorun yok pili falan degişti bana yardimci olursaniz sevinirim neden bunu yapar düzeltmek için ne yapmaliyim |
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracın ecusu yani beyni. Stop ettikten belli bir süre sonra uyku moduna geçer. (Kilit alıcısı hariç )
Eğer sonradan bir müdehale olduysa yanlış hattan kilitlere kablo çekilmiş olabilir. Düzenleyen talip206 - 16 Şubat 2023 Saat 14:56 |
|
Sezer06
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2023 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aslında araç beyin kablolarını fere girip kemirmişti bunu yaptırdım ustada ama bu merkezi kilit sorunu ondan önce vardı yani bir müdahale edilmedi sigortalarini fala hep degiştirdim yinede düzelmedi immolayzır soru vardir dediler kontağı imolayzıra okut dediler tarif ettikleri sekilde yaptim yinede olmadi belli bir süre sonra ki tağı unutuyor bir yol gösterirseniz sevinirim
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Nerede yaşıyorsunuz ona göre bilen arkadaşlar yönlendirme yapar.
|
|
Sezer06
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ankara
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |