|
207 1.4 trendy triptronic araç bilgisi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
207Trendy
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 207Trendy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2014 Saat 11:54 |
Arkadaşlar Merhabalar,
İstanbulda ikamet etmekteyim, 25 yaşındayım. Bir kurumda memur olarak görev yapıyorum. Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür diliyorum ve sormak istediğim bir konuyu dile getiriyorum. 2009 model Peugeot 207 1.4 trendy triptronic araç almak istiyorum ancak bu araçların triptronic vitesleri ile ilgili şikayetler var sanırım. Sizlerin görüşlerini almak istiyorum. Bu aracı direkt kendisi kullanan yada kullanan tanıdığı olan var mı bu araç hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Bir de bu araçların 1.4 VTİ motor olanlarıyla normal 1.4 motorları çok farklı mı ve versiyon olarak millesim yada envy mi tercih edilmeli? 27-28 bin tl civarına 30.000 km de 207 1.4 trendy triptronic vites alınır mı şanzımanı sorun çıkartır mı bilgi verebilir misiniz? Araçtan performans beklemiyorum, eşim için düşünüyorum ve şanzımanı normal bakımları dışında büyük dert açmasın yeterlidir benim için. Bakımlarını aksatmazsan sorun çıkartmaz diyebiliyor musunuz yoksa ne olacağı belli olmaz sorun yaşayanlar oldu mu diyorsunuz? Teşekkürler iyi forumlar |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |