|
Satılık Pioneer bass&30 CM çift bass'lık kabin |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
blacke4gle
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2013 Saat 02:45 |
Arkadaşlar merhaba, Pioneer bassın birisini aracıma bağladım. Arabamda da tüp olmasından dolayı bu kabini de kullanamıyorum. Pioneer bass'ın teki satılık, 1200 watt 400 RMS, tadilat görme gibi durumu olmadı. MDF kabinde satılık, üzerindeki hornlar tam montaj olmadı... Pioneer bass'ın fiyatına 145TL, MDF kabine de 100 TL istiyorum. Pazarlık payımda var. |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlı satışlar ahmet,
D4 sanırım bassın sağlam basstır nam-ı değer ciğer bir basstır :D Bass istiyorum diyen içinde o kabin bir harika dotum. Yiğitin arabaya satmadan takmıştık emin ol boş 206 bagajına bile zor sığdı baya uğraştık. Ama ses bir harika oldu |
|
blacke4gle
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
|
Eyvallah kardeşim :)
bass'tan yana hiçbir şikayetim yok. Zamanında aldım, evde kullandım. D4 olarak geçiyor olması gerek :) şuanda da arabamdaki tesisatım yetiyor bana, Bunlarda boşta olduğu için ihtiyacı olan bir arkadaşımıza gitsin :)
|
|
xdesign_206
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
|
Hayırlı satışlar.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
blacke4gle
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
|
Eyvallah :) bir cuma günceli çekelim o zaman ürünler hala satışta :)
|
|
blacke4gle
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
|
Güncell.. :)
|
|
blacke4gle
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
|
Ürünler duruyor bir güncel daha..
|
|
blacke4gle
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
|
Güncell...
|
|
gizlisewdam
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2016 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gizlisewdam
|
S.A USTAM HALA ELINIZDE DURUYOMU BU ÇİFTLİ 30CM LİK BAS KABİNİ EGER DURUYOSA FİYATI NE KADAR SADECE BAS KABİNİNİ ALACAKTIM FİYATI NEDİR MESAJIMA CEWAP WERİRSENİZ SEWİNİRİM SAYGILARIMLA
|
|
gizlisewdam
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2016 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gizlisewdam
|
S.A USTAM HALA ELINIZDE DURUYOMU BU ÇİFTLİ 30CM LİK BAS KABİNİ EGER DURUYOSA FİYATI NE KADAR SADECE BAS KABİNİNİ ALACAKTIM FİYATI NEDİR MESAJIMA CEWAP WERİRSENİZ SEWİNİRİM SAYGILARIMLA E MAİL ADRESİM meyhane_10@hotmail.com mesajıma acil cewap werirseniz sewinirim saygılarımla
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |