![]() |
|
Kullanma Kitapçığı Bulmamız Mümkün Değil mi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yigit_dark ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 282 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2017 Saat 20:24 |
Herkese merhabalar ;
Aracım 206 1.6 16V 2001 Model. Aracımın kullanma kitapçığı yok ve bu tür şeyleri incelemeyi seviyorum. Bildiğim şeylerde olsa bilmediklerim de oluyor. Bulmamız mümkünmüdür ? İnternette o kadar gezindim denk gelmedim. Genellikle 2004 modelleri vs oluyor. Şimdiden Teşekkürler..
|
|
![]() |
|
dejawu1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
![]() ![]() ![]() ![]() |
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
![]() |
|
yigit_dark ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 282 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
Öncelikle verdiğiniz cevap için teşekkür ederim. Bu siteye rastladım fakat piyasaya sunulan tarihler diye geçiyor 2002 altı yok. Benim aracım 2001 model. Büyük ihtimal kullanma kitapçığı 99-2001 arası olması gerekiyo.
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sayılır hocam öyle önemli pek fark yok. 2002 yi indirseniz işinizi görür. Sonuçta herşeyi aynı aracin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
İnceliyorum hemen detaylı incelememiştim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |