|
306 torsiyon |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
SONİXS306
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2013 Konum: teknıker Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SONİXS306
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2013 Saat 09:37 |
Arkadaşlar benım aracımın aldıgımdan berı arka torsıyonları bıraz ınık duruyor yol tutusunda ve esneklıgınde bır sıkıntı yok ama aracın arkasına 2 kısı bındıgınde gozle gorulur bır sekılde aracın onu havada kalıyor sızce yapa bılcegım bısey varmı
|
|
sonxs
|
|
Barut
4. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracın önünü de aynı seviyeye düşürmek istiyorsan spor yay ile eşitleyebilirsin, yada arka torsiyonu orjinal haline yükselttirilecek..
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
SONİXS306
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2013 Konum: teknıker Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SONİXS306
|
pekı bunu ankarada nereye yapıtıra bılırım bılındık veya tanıdık bır usta varmı
umarım torsıyonlar bozulmamıstır |
|
sonxs
|
|
Barut
4. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
genelde düşürülmüş torsiyonlar daha kısa sürede arıza çıkarır, ankarada ikamet eden üyelerimiz yardımcı olacaklardır..
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
serkan719
2. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|
2 ihtimal var.
öne 3.5 yay takıcaksın Yada arkayı kaldıracaz. ben ankara şaşmaz da tornacıyım. hallederiz. ama arabayı görmek lazım resim vs. varmı. yayda güzel olur. |
|
SONİXS306
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SONİXS306
|
arakdaaşlar ben torsıyonların bozuldugunu dusnuyorum pekala ankarada yaptıra bılcegıumız tanıdık bırısı varmı
|
|
sonxs
|
|
serkan719
2. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|
biz yaparız hocam. tornacıyım ben.
forumdan bir arkadaşa yaptım. kendi aracımıda yaptım. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |