|
Araç boya temizliği için Kil (dağıtım bitti) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Yazar | |
suppor
2. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Urunun gercek resmi yokmu arkadaslar 20 kil 7 tl kargo toplanda 27 tlyemi mal oluyo
Urun eline gecipde uygulayan yokmu ? |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Henuz uygulayamadim hasta oldugum icin ama urun ilk bakimda guzel
Evdeki 3 aracta bakimli zaten daha 6 7 ay oldu kil atilali. Kuzenlerin ve dayimin arabada deneyecegim. Tatil donusu kendi aracimda. Burada satis basligi acip elimdeki urunu satmaya calismadim ogrenciyim. Ihtiyaci olan varsa kendim icin aldigim ve kullandigimdan almak istedim. Daha once turtlewax kullandim kutusu harikaydi ama kurudu yeniden nemlendirmek cok.ugras. Almak isteyen olursa ucretini gondermeyen 3 kisi ninki hala duruyor hemen gonderirim yoksa araba cok birinden birine kullanirim. Kendime ayirdigim 100grlik paket herkese de ayni sekilde gonderdim agirliklari ptt kargo olctu en son gonderdigim posetli halleri 114grmdi. Ptt zam yapmis kargo ya 5tl idi onceden 7tl olmus 1kg a kadar gonderi 7tl |
|
erman0464
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2012 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erman0464
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Nemli tutmak icin posettemi muhafaza etmemiz gerekli ali.
|
|
45 Y 6316 Malta Manisa Türkiye
|
|
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynen nemli kalması lazım o yüzden hava almayan bir poşette bulundurun.
Bir öncekinin güzel plastik kabı vardı keşke atmasaydım daha 2 hafta önce çöpe attım :) Alinin gönderdiğini daha açmadım uygulayalı 1 ay oldu daha.
|
|
Bursat
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 355 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Elime ulaştı çok teşekkürler Ali haftaya pasta cila öncesi bir operasyon yapacağız artık :)
|
|
308 Active | 1.6. HDI | 2015 "Pazartesi"
207 Trendy | 1.4. HDI | 2007 "Perşempe Rahmetli" 307 XR BVA | 1.4 HDI| 2004 "Cuma Rahmetli" |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Herkese ilgi ve alakası için teşekkür
ederim. Bahsi geçen talepleri tek tek teslim ettim ve hepsininde ele
ulaştığını sanıyorum. Umarım sıkıntı sorun olmamıştır. Kili kendim daha
kullanma fırsatı bulamadım biliyorsunuz biraz vakit isteyen bir uğraş
ama camlara deneme niyetim var benim arabanın 4te 1 cam çünkü. Sonucu
paylaşırım.
Kafanıza takılan herhangi bir noktada telefondan veya burdan çekinmeden soru sorabilirsiniz. SAnırsam herkeste numaram var. Şİmdiden kolay gelsin güle güle kullanın. Elimde 3 adet kaldı talep edip almayanlardan. (birisi başka yerden almış, birisi arabayı satmış bir diğerinden ses yok). İsteyen olursa alabilir. Kimseye ürün satmaya çalışmadım. Talep üzerine ürün getirttim. Site içerisinde sıfır ürün satmak yasak bu konuda dikkatli şekilde davranmaya çalıştım. İlk ve sondu bu iş sanırsam. Perkande dağıtım için toplu sipariş işi zormuş. |
|
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
ali kilin biri benim önümüzdeki senin için uygunsa hafta sonu gelip alırım geç olur diyosan hafta içi bi akşam iş çıkışı gelip alıyım.
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Abi hic fark etmez sikinti yok arabada duruyor.
|
|
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
cmtesi akşam yada pzr gün içerisinde sana uygun bir saatte yanındayım
|
|
|
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Abi oncesinde haberleselim benim bir tatilim olayim var burda olmayabilirim.
|
|
zr'lmn
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Izindeydim kargoyu arkadasa aldirdim ve bugun arkadastan teslim aldim. Urun icin tesekkurler ali
|
|
elsoberano
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
tamam ben haber veririm ali .
|
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |