|
acil teyp kodu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
melo
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2019 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2019 Saat 13:28 |
peugot 2010 bipper
şase no: 94900024 acil teyp kodu lazım
Düzenleyen GökhaN - 23 Ocak 2020 Saat 16:52 |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bizde herhangi bir data olmadığı için veremiyoruz.
Yetkili servislerden öğrenebilirsiniz
|
|
hayalcik
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2017 Konum: KIRŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teyp kodu sorununu bende yaşıyorum.Bulunduğum şehirde servis yok.En yakın servisi aradım.Aracı buraya getirmeniz lazım dedi.150 tl de ücreti var dedi.130 km uzaktayım,vereceğiniz 4 tane rakam dedim.Adamlar banamısın demiyor.Eğer bu kod konusunda çözüm sunacak olan varsa minettar kalırım.
|
|
ugomor
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba,
Bendede Peugeot Partner 2008 var. Teyp kodu istiyor. Bu kod nasıl giriliyor bilen varmı?
|
|
ugomor
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar kodu biliyorum. Nasıl gireceğimi bilen yokmu?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |