|
anahtar senkronize etmek |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gorkemteke
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gorkemteke
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2011 Saat 00:41 |
merhaba arkadaşlar ben anahtarımdaki swich kırıldıgı için swich degiştiricem lehim ile ama bu olayda pili 30 snden fazla cıkarmam gerekicek onarımını yaptıktan sonra senkonize etmem gerekicek mi gerekirse bunu nasıl yapıcam yardımlarınızı bekliyorum
|
|
ose
2. Vites 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Araç ne? Arabanın özelliklerini imza kısmına yazarsan daha verimli olur.
|
|
06ÖzGüR06
3. Vites 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Şahsen ben bir kere kumandayı temizlemek için pili çıkarmıştım ve 5-10 dakika pilsiz durdu.Herhangi bir senkronizasyon yapmadım.
|
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben aracıma sustaslı anahtarlık yaptım pili çıkardık ama hiçbir sorun yaşamadık
|
|
psychoabi
2. Vites 10 - Ekim - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: Balıkesir-Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı psychoabi
|
benim buton değiştirilmişti 2 saatten fazla pilsiz kalmıştı senkronize ettim ben kontak çevirdikten sonra 2 kere tuşuna basmıştım 106 da yani oyle soylemişterdi
|
|
106 XS Balıkesir
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |