|
klima konsolunu nasıl sökerim? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2011 Saat 11:45 |
klima düğmelerinde ışık yok sanırım içindeki ampülmü ledmi artık neyse o patlamış daha önce söken varmı yada bilgisi olan?
|
|
qqyyxx
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardeşim benimde o bahsettiğin ampüllerde sorun vardı. değiştireyim dedim. aracın hertarafını söküp takan biri olarak o kısmı maalesef sökemedim servise götürüp orada değişim yaptırdım. onun için bilen birilerine yaptırman daha sağlıklı olur.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O kadar gerekli değil ama boş zamanımı değerlendirecekse kendim değiştiririm zorsa kalsın öyle
|
|
rifatseker
3. Vites 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hüseyin belki işine yarar ,
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İllaki yariyacaktır teşekkür ettim çok
|
|
maestro
2. Vites 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim de aynı sorun var ama öylece duruyor hiç uğraşmadım nasıl yapılır bölümünde çizgi resimlerle anlatılmış çok anlaşılır değil eğer ayrıntılı anlatım olursa uğraşmayı düşünüyorum rıfat kardeş gönderdiğin resim görünmüyor ama sorun benim bilgisayarda mı
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kendi bilgisayarına kaydet büyüt resmi öyle okunuyor.Ben sökersem resimlerle anlatırım detaylı olarak ama bu sıralar yoğunum
|
|
rifatseker
3. Vites 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Senin bilgisayarda problem olabilir , resim boyutu biraz büyük sıkıntı çıkartıyor olabilir , bütün ekranlar tek bir resim olsun diye bu şekilde yaptım.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
mon
2. Vites 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o iş çok basit ben kışın sökmüştüm sadece hava kanallarının dağıtım tellerine dikkat edeceksin hepsi o
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hava kanalları dağıtım telleri derken?
|
|
mon
2. Vites 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hani şu dışarı içeri ayıran, cama ayağa yüze; sıcak soğuk seçeneği yok mu? bunlar mekanik hareketi telle iletir. bu telleri sökmeden konsolu çıkartamassın. fotoğrafı olsaydı koyacaktım ama bulamıyorum resmini.
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
gozem
2. Vites 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende gecen hafta değiştirdim o lambaları.
Küllüğü açın orda 2 tane vida var onu sökün. Sonra küllüğü ve vites körüğünü çıkartık. klimanın etrafındaki çerceveyi kanırtarak cıkartacaksınız. dijital klima ise(benmki öyleydi) üzerinde 4 çivata var onları da söküp klima panelini geri ittirip çıkarıyorsunuz.. |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |