|
Sis Farı Montajı |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Yazar | |
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben var diye biliyorum kısmet olursa haftaya sonarın angel farlarından almayı düşünüyorum ozaman daha iyi bilgi verebilirim.
206 mercekli sis takacak olursan sadece görüntü oluyor yani normal sis farı kadar aydınlatamıyor haberin olsun.
bu konuda tavsiyem 206 orjinal sisi takıp içini karartman olacaktır. ozaman hem güzel gözükecek hemde güzel aydınlatacaktır.
307 nin tampondaki orjinal sislerini düşünürsen eğer şu linkte var, http://urun.gittigidiyor.com/Peugeot-307-2001-05-orjinal-uyumlu-sis-lamba_W0QQidZZ28657537
kapaklarıda aracın gövde rengine boyadım mı tadından yenmez (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Akifff
1. Vites 17 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkür ettim :)) dediğin gibi 206 nınkiler gösterişli cidden, 307 nin orjinalleri çok kaba ama aydınlatması iyi gibi görünüyor, benim tamponun tamir görmesi ve boyanması gereken ufak yerleri var onu yaptırırken sis farlarını taşımak ii olur diye düşündüm, ama ii aydınlatmıyor,, zor bir seçim :D
umarın sonarların sisli olanları vardır, internete biraz baktım ama hiç birinde sis var yazmıyor araştırmaya devam :))
|
|
Peugeot 307 SW 1.6 Full :)
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sonarda sırası ile yukarıdan aşağıya, sinyal, kısa far, uzun far ve sis farı olması lazım. Parklar içinde angel halkaları kullanılıyor olması lazım ressimde bakabillirsin.
En sonraki sis dediğim yer kapak gibi duruyor yani boş. en güzeli birebir bakıp görmek.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Akifff
1. Vites 17 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hımm ben bunu gördüğümde orayı park lambası diye düşünmüştüm, ama halkaları unutmuşum, halka olunca parklara gerek kalmıyor :)) hemen yarın gidip bi yakından bakayım :))
|
|
Peugeot 307 SW 1.6 Full :)
|
|
fexzi
3. Vites Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
daha önce 307sine uygulayan arkadaşımızdan sonra bende aynı uygulamayı yaptırdım aracıma..
elimdeki mercekli 206 sislerini kullanacakken tamponu kestirmeye kıyamadım diyebilirim. konu burada mevcut,incelemek isteyen üyelerimiz için. |
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |