|
307 hava Filtresi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emirhan307
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emirhan307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2014 Saat 00:33 |
Arkadaslar 307 1.6 benzinli aracima nasil bi hava filtresi uygun olur tatmin edici bi ses onerilerinizi bekliyorum. ..
|
|
scorpion_enis
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
|
güzel bir açık hava filtresi olabilir forumdan bir arkadaş orjinal simoto satıyordu bir bak istersen gayet iyi bir üründür.
|
|
emirhan307
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emirhan307
|
Teşekkürler hemen bakıyorum. .
|
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hava filtresini aracınıza uygun bir kit olarak alırsanız hem ses hemde verim alırsınız. sadece mantar filtre koyarsanız ses alırsınız ama arabanın çekişi düşer. çünkü açık hava filtresinin, soguk hava cekebilmesi sart.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
emirhan307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emirhan307
|
Taktrdim arkadaslar cok super oldu resim ve videolari
paylasacagim en kisa sürede. .. |
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
bekliyoruzz videonu
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |