|
307 xs Kelebek camları motorlu açmak |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
weezyy35
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2015 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2015 Saat 13:42 |
Arkadaşlar merhaba , forum'a bugün kayıt oldum ve bir projem var sizlerden de destek yada fikir alarak bu projeyi gerçekleştirmek istiyorum. Öneri ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Öncelikle aşağıdaki linkte bulunan bmw e36 modelini inceleyebilirsiniz. Aracım tek kapı olduğu için öncelikle sol kapıda bulunan cam açma grubunu 4lü takımla değiştireceğim.Ön camları bağladıktan sonra diğer iki tuşu da arkaya bağlamayı düşündüğüm lineer aktüatörlere bağlayacağım. İnternet üzerinde satışı bulunan lineer aktüatörlerden 2 adet alıp çerçevenin iç tarafına montajını gerçekleştirmek istiyorum. Pistonların ucunda bulunan bölmeden de kelebekteki menteşe mekanizmasına hareket vermek gerekiyor , bu sayede pim ileri çıktıkça menteşe dışa doğru hareket alacak, geri hareketinde ise menteşe eski konumuna dönerek camı kapatacak. Daha önce bu konu üzerinde araştırma yapan yada ilerleme kaydeden birisi var mı acaba.Düşüncelerinizi merak etmekteyim.
|
|
darklebron
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
merakla bekliyorum valla sonucu maliyetide yapım aşamalarınıda göstermeye calısırsan on numara olur arkadaşım
|
|
weezyy35
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2015 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Üstat lineerler $25-70 arası tanesi diğer parçalarda aşağı yukarı aynı, başlar başlamaz her adımını fotoğraflayacağım.
|
|
darklebron
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
adamsın usta vallaha forumda ilk olacak heralde :) peki bu parçaları nerde bulabilirim?
|
|
weezyy35
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Daha önce bu tarz bir proje yapmak isteyeni görmedim , aklımdaydı uzun zamandır sizlerle paylaşmak istedim.Parçalar için
kol açma gurubunu : peugeotmarket.com üzerinden linear içinse http://www.aliexpress.com/ ' i ziyaret edebilirsiniz.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |