|
paspas altı kurumuyor..!! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
byderebey
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2015 Saat 14:19 |
arkadaşlar daha önce aracımın paspas altı ıslaktı kalorifer radyatörü yapıldı onda sıkıntı kalmadı ama hala kurumadı.. kalorifer petğinden gelmediğine eminim tam taban ıslak.. bunun kuruması böyle uzun sürermi gerçekten yoksa başka bi sorun mu war acaba.. alttan su alması ümkansız tam paspasın ortası nemli duruyor.. az önce gazete serdim bi işe yarar mı bilmem ama bi fikri olan war mı ?
|
|
albayman
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Paspas altinda izolasyon keceleri vardir, iste onlar havuz içinde. O havuz ve kecelerdeki su kurumadan zor. Sokulup kurutulmasi gerekir. Hazir sokmusken su testi yapin sagdan soldan su aliyomu bakin bence. Başıma geldi.
|
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Zamanla kurur günden güne gazete falan koyun sorunun keısn duzeldığınden emınsenız zaman alır kuruması normaldir.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
Faruk
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun. bende de ön orjinal camdan alıyordu fren pedalına damlaya damlaya göl oluyordu yapöurlu havalarda.
yağmurda fren pedalının üstüne peçete koy ıslanıyormu bak. ıslaklık olarakta oto kuaförlerde kurutma makinesi var aracın camından içeri kolu salıyolar 1-2 saat sıcak hava üflüyor. tek yere yaptıracağın için 50-100 e kesin çözüm. 50-100 vermem diyosanda benim gibi paspasın altına gazete ser,ıslandıkça yenile. aracı kullanmazkende paspası kaldırım açık bırak güneş gören biyere. ben bu yolla kuruttum ama tam kış girmemişti. |
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
Mesut48
3. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yedek su kabında eksilme var mı ? varsa Kalorifer peteğinin karering denen contalarını değiştirin,
Bende gazete ile kurutmaya çalışıyorum.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
byderebey
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
Eksilme yok bende gazete koyarak kurutmaya çalışıyorum kardeş
|
|
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
topram benim 207 de devamlı sağ ön taraf yagmurlu havalarda su içinde kalıyordu. gitmediğimiz servis usta kalmadı netten araştırdım buldum ön tarafdaki sileceklerin ordaki su giderleri tıkanmış ordan aracın içine giriyordu bir kontrol et isterseni su giderlerini silecegin altındaki ızgaranın orda birikiyordu
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
faldov
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2013 Konum: ISPARTA-32 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eğer kaçak yoksa soğutma suyundan kaynaklıdır. Malum antifiriz meret bir sıvı. Kolay kolay çıkmaz.Paspasın altına gazete serip 2-3 günde bir yenileyin. Yaz aylarına doğru güneşli bir günde kapıları açıp kurumaya bırakın. Bu şekilde sorununuz çözülecektir.
|
|
Peugeot 206 HDİ Fever- 2006
|
|
byderebey
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
öyle yapıyorum artık yapacak bişey yok.. çok sağol kardeş..
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |