|
307 comfort güneşlik veya aynası lazım.. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
byderebey
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2015 Saat 18:03 |
arkadaşlar merhaba.. ben arabayı aldığımdan beri şoför tarafının güneşliğin aynası yok.. sökmüşler bunu neden sökerler anlamam.. bana sol güneşlik veya aynası lazım nerden bulabilirim.. yardım ederseniz sevinirim..
|
|
monalos
3. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
https://www.peugeotmarket.com/PEUGEOT-307-GUNESLIK-TAKIMI-ORJINAL,PR-2632.html
|
|
PEUGEOT 206 FARKI 1.4 BENZİN XT 2002 ABS
|
|
byderebey
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
bunu gördüm de kardeş benimki elektrikli değil düz.. ben ucuz bişey arıyorum.. sadece aynası bile olur..
|
|
riderzist
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
|
ayna kestir camcıda. al bi kaliteli ayna yamuk yumuk göstermeyen ufak bişey ölç kestir oraya yapıştır çift yönlü bant ile. 5 tl ye çift yönlü şeffaf bantlar var silikon gibi böle 50 kg a kadar çekebiliyor. güçlü bi yapıştırıcı da olabilir, iyice bastır yapıştırdıktan sonra.. al sana ömürlük :) elektrikli değilmi ki senin ki ben hepsinde elektrikli ışıklı biliyorum.
|
|
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
|
byderebey
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
Galiba öyle yapacağım kardeş bide çerçeve bulursam tamamdır :) |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |