|
silindir kapagi yag kacagi 307 |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2015 Saat 17:25 |
Arkadaslar bu gun aracim yetkili servise v kayisini sormaya gittim bakan arkadas senin silindir kapagindan yag kacagi var dedi bi tane altta bi tane ustte. conta varmis bana 400 -500 arasi bise tuta dedi aonra bi arkadasimin ustasi var ona sorduk oda 200-250 arasi fiyat soledi sizce foyat nasil aracim vites degisimlerinde titreme yapiyordu bu konuyla alakasi varmodir?
|
|
206rc
|
|
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teklemeyle alakası yoktur ama silndir kapagından pek kacırma yapmaz genelde üst kulbirtör contasından kacırma yapar yıkattırıp tekrar kontol edersen tam olarak nerden kacırdı belli olur silindir kapak contsıda 50 tl kulbirtor contası 40 tl sokme takma 250 iyi mazemeyle tabi
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
doğan
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2015 Konum: hakkari Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bendede ayynım sorun vardı bundan 1ay önce yaptırdım sanayide. 1 ay geçtikten sonra yanı ıkı gun once baktım kı yıne kaçırma var en sonunda kafayı yiyecem.
arabamı çok seviyorum 307 çok konforlu guzel araba ama çok problemlı olduguda aşikar. bir yerını yapsan baska bır yerden patlak verıyor ıllakı psıkolojı bozuldu
|
|
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Simdi tam olarak nerden kacirdigini bilmiyorum ama ustunkorubakti serviste silindir kapagindandan yag kaxiriyo cok az dedi usta 400 -500 tutar dedi disardaki usta 200- 250 arasi tutar dedi malzeme orjinal aracta yag eksiltmede yok ...
|
|
206rc
|
|
muro_60
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Triger degismis daha once bu yag sizdirma buyuk bi sorunmudur biraz titizim canimi sikiyo nole seyler ama sonucta 8 yasinda arac...
|
|
206rc
|
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Guncel
|
|
206rc
|
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Guncel
|
|
206rc
|
|
muro_60
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |