|
arac renginte tavan folyo kaplama |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2014 Saat 18:29 |
arkadaslar aracimin tavan vernigi soyuldu aracimin rengi swytan kirmizi (307) ben trakya bolgesinde veya yakin bir yerde ayni renk kaplama yapan yer varmi.
|
|
206rc
|
|
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sanırım önümüzdeki hafta edirne ye geleceğim istersen malzemeyi alıyım geçerken yapayım
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
işte bu yaa! Ramazan abi candır! |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
tongucuk ben luleburgazdayim birerbir ayni renkmi birde fiyat vereblirmisin..
|
|
206rc
|
|
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
olabildiğinin en yakın rengini bulurum tabiki diğer yerin renginde tutturmak imkansız parlak siyah karbon felan istersen öylede yapabiliriz dediğim gibi edirneye geleceğim ya lüleburgaza girerim yaparız yada sen edirneye gelirsin kaliteli birşeymi istiyorsun yoksa bikaç ay idare etsin diyenlerdenmisin?
|
|
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
araci alti ay once aldim 3-4 sene binicem tavan vernigi kalklti komple olmasada ama hala kalkiyo araci alirken 2 yere gosterdim boya yok demislerdi somdi vernik kalkinca sonradan boya yapilmis olabilir dendi parlak siyah burda sordum kalkan yerlerin izi kalabilir dendi karbon olur demislerdi bende ayni renk olsun istiyorum senin bi onerin varmi
|
|
206rc
|
|
tongucuk
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eğer izler çok belli ve ele geliyorsa karbondayapsak belli olur onun için kalkan verniklerin üzerine ince bi zımpara geçmek gerekir yani elini sürdüğünde hiç geçiş olmamalı eğer aynı rengini bulursak aynı rengine kaplayalım ama şöylede bişey var eğer daha önce boyandığına eminsen yeniden iyi bi boyacıya boyatmak birazdaha mantıklı olabilir
|
|
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
tam emin diilim ama vernik atmasi daha once boya yapilmissa olabilir dendi tavanda kalkan vernikler ve hala kakiyo o yuzden karbonda saglikliz olabilir.en iyiai bi kaportaciya gostermek.
|
|
206rc
|
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
yarin bi kac remini atarim daha net konusabiliriz
|
|
206rc
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İşin ustası size yardımcı olmuş zaten fazla konuşmaya gerek yok
ınşallah ıstedığınız gibi olur ama şu dıkkatimi çekti vernik attı diye
tavan boyalı dır denemez orjinal tavanda vernik atar öyle bir şey
yok.Bencede tavan daha önceden boyalıysa öyle ihtimaller üzerine değilde
güzel bir boya cihazıyla gerekli analizleri yaparak bunu belirleyin
öyleyse boyatın güzelce ama orjinalse folyo kaplamak çok daha iyi olur
ancak şöylede bir şey söyliym size kaplama konsunda çok bilgili değilim
ama gördüklerimi söylicem araç renginde kaplamalarda renk tutsa bile mat
oluyor aracın parlaklığıyla uymuyor parlak olduğundada çok parlak
oluyor bu sefer yanı renk tutsada yüzde yüz bir uyum sağlanamıyor ne
yazıkki bunu bilin derim ve tavsiye olarakta parlak folyo çekin cam
tavan görüntüsüde vermiş olursunuz ben böyle yapardım yerinizde olsam.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
evet samet anladim yarin bi kaportaciya gostericem.burda kaplamiciya gosterdim tavani bana parlak siyah yaparsak alttaki vernik atan yerler belli olur demisti.insallah tavan boyali diildir.tramerde sigortacima sorgulatmistim oda araci 6 yillik hasarsizlik indiriminden yararlanmis bu arac demisti bende aorgulattigimda 839 tl bir hasari cikmisti biraz canimi sikti bu durum ancak dediginiz gibi boya cihaczinda mikronunu olcturecegim.
|
|
206rc
|
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
birde bu boya olcme cihaziyla bu islemi nerde yaptirbilirim kaportaciya goturuyorum adam var gibi duruyo diyo diyeri yok diyo cihaz bizde yok diyo acaba yetkili veya ozel serviste varmidir.
|
|
206rc
|
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
guncel arkadaslar
|
|
206rc
|
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
arkadaslar araci kaportaciya gosterdim tavanda boya oldugunu soledi ancak direklerde veya baska bir yerinde boya yok dedi punta izlerini hicbir kaportaci yapamaz dedi gunes yanigi var diye boyanmis punta izleri direklde orjinal istersen boyariz dedican sikilacak bi durum yok hergun iki uc tane arac geliyo bole dedi tavan ve marsbiyer eziklerine 600 tl olur dedi firin boya yapacagini soledi kararsiz kaldim boya yaprirsam ilerde yine kalklarmi tavan vernigi...
|
|
206rc
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |