|
Peugeot 2008 Aracım gaza basınca arıza yakması |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Aliyeşil
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2025 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2025 Saat 15:34 |
Merhabalar 2021 haziran ayında Baykaralar bayisinden Peugoet 2008 1.5BlueHdi araç aldık araç 30 bin km civarındayken bi anda şanzıman hatası verdi servise bildirdik ve bir arıza olmadığını sadece kronik olduğunu aracın start/stopunu kapatıp kullanmamız gerektiğini söylediler bizde tamam dedik,aynı arıza 60 bin km civarı yine çıktı tekrar durumu ilettik aynı cevapla karşılaştık kronik olduğunu açıp kapatınca düzeliceğini söylediler aracım şu anda 90 bin km civarında ve bi anda otobanda giderken motor esp vites kutusu arızası lastik basınç arızası lambaları yanmaya başladı
aracı bayiye götürdük 4 gün orda yattı ve bizden 46 bin tl ücret aldılar ve sorunu düzeldiğini söylediler aracı bayiden çıkarıp yola çıkınca tekrar aynı arıza lambaları yanmaya başladı, bayiye döndüm ve aracın düzelmediğini söyledim tekrar baktılar ve 3 gün sonra bizi arayıp yakıt sistemini değişitiriceklerini söyleyip 180 bin tl ücret istediler aracımı ordan aldım ve tartıştık,aracımı farklı bir yerde beynine baktırdım direksiyon kutusu hatası çıktığını söyledi,onu da yaptırdım fakat aynı arızayla karşı karşıyayım tekrar, bu arızayla karşılaşan var mı bilgisi olan var mıdır NOT:Gösterdiğim Beyinci arkadaş ve kendi gözlmemlediğimle araçta gaza basınca arızalar yakıyor |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |