|
307 zenon far ve sinek viziltisi sesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2014 Saat 18:34 |
Arkadaslar bir arkadasim bana h1 zenon kiti verdi bu aksam elektrikciye gittim elektrikci bana takariz bi sorun olmaz dedi cok suratsiz ve 1 saat beklemen gerek diyince baska bi yere gittim o elektrikci bana silecek motorunu yaktigi icin ben takmam dedi naapmaliyim taktirmalimiyim silexek motorunu yakarmiyiz birde aracimla eve gelip park ederken aractan sinik viziltisi gibi bi ses geldi konta actim kapadim yine geldi bu ses nerden gelebilir.motor yada pervane gibi geldi bana...
|
|
206rc
|
|
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Guncel
|
|
206rc
|
|
xmen
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kontağı çevirince geliyor mu sinek vızıltısı
|
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Arac calisirken geliyo
|
|
206rc
|
|
reality59
3. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı reality59
|
xenon beyni kaliteli ise herhangi bir sıkıntı olmaz eğer kalitesiz bir ürün takarsanız, silecek suyu deposunun motorunu yakabilirsiniz.
vızıltı ile ilgili bir fikrim
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
xmen
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Hani eski teyplwr motor sesine gore ses cikartiyoduya onun biraz daha kisik sesli olani
|
|
206rc
|
|
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
zenonla sılecek motorunun ne alakası var anlamadım ????benmi yanlış anladım yoksa?
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Daha once forumda raslamistim bole bi konuya elektrikcide aynisini soledi ama 407 ninkini yaniyo olarak biliyodum...
|
|
206rc
|
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Guncel arkadaslar
|
|
206rc
|
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Arkadaslar bu arada zenonlar. Ve balasrlar monza marka...
|
|
206rc
|
|
aokaymaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tak kardeş ben yaklaşık 2 yıldır space marka xenonla kullanıyorum. Önemli olan kısa devre yaptırmamak kablo uçlarını güzelce bantla kapat. Vızıltı dediğin ses ise xenon beyinlerinden geliyor olabilir xenonlar çalışırken farlar kapatınca kesiliyorsa xenon beyni olma ihtimali yüksek
|
|
2013 308 Sportium
Tel:0533 715 44 04 |
|
oguzhan53
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
|
Oem xenonlardan bile dikkatli dinlerseniz motor kapalıyken o sesi duyarsınız bir sıkıntı yok merk etme balastın çalışma sesi. Silecek motoruda çok kalitesiz olmadıkça kit yakamazsınız zaten. Güle güle kullanın
Düzenleyen oguzhan53 - 23 Aralık 2014 Saat 15:32 |
|
DarkSilver
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı DarkSilver
|
Belki 407 gibi far yıkama olan araçlarda silecek suyu motoru belki bozulabilir ama onun dışında kel alaka gibi geldi bana.
|
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Zenonlari daha takmadim sadece forumdaki arkadaslarimin tecrubelerinden yararlanmak istedim bu vizilti sesi aracimin icerisinden gsliyo bazen kesik kesik bazen devamli bu monza marka zenonlar nasildir kullanan varmidir..
|
|
206rc
|
|
reality59
3. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı reality59
|
bizzat başıma geldiği için yazdım 2 kere silecek suyunun deposunda ki motorum yandı sonradan anladım xenon beyninden kaynaklıymış xenonu söktükten sonra sıkıntım düzeldi
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
qqyyxx
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
vızıltı dediğiniz ses direksiyon pompasından geliyor sorun yaratmaz.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |