|
307 kelebek boğazı temizlenmesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
nevce
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2014 Saat 00:10 |
selamlar..
Öncelikle arabamda gaz yememe titreme vb. gibi tavırlarından sonra internetten araştırmalarım sonucunda gaz kelebek boğazı temizlenmesi gerektiğini iştirak ettim fakat internette bu konu ile resim olmadığını fark ettim bende bugün yapılan işlemleri resmettim ve burada sizler ile paylaşayım dedim 1.gaz kelebek boğazının yerine bakacak olursak 2.hava filtresinden gelen hortum sökülmesi 3.hava filtre kutusu sökümü 4. sökülen parçalar hava filtresi ve hortumu 5.ve baş roldeki gaz kelebeği 6. ve temizlik sonrası umarım yardımcı olduğum kişiler olmuştur ... Düzenleyen nevce - 21 Ekim 2014 Saat 00:11 |
|
2005 307 1.6 atiker xt
namı değer AT:) |
|
_ali_
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkürler, bir de temizlikten sonra bilgisayara bağlanıp adaptasyon işlemi yapılıyor var galiba.
|
|
206 1.4 + LPG
|
|
aokaymaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
temizleyip taktıktan sonra herhangi bir sorun oluştu mu. Eskiye göre iyileşme vvarmı
|
|
2013 308 Sportium
Tel:0533 715 44 04 |
|
nevce
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet sonra kalibrasyon yapılıyor bilgisayara takılıp
Temizlendikten sonra ilk iş olarak rölantide çalışırken gaza basınca anladım işe yaradığını eskiden düşünüyordu sanki tepkimesi daha iyi oldu sonra gaz yemesi düzeldi. Bakalım uzun yolda da denedikten sonra tekrar paylaşırım Düzenleyen nevce - 21 Ekim 2014 Saat 20:06 |
|
2005 307 1.6 atiker xt
|
zr'lmn
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Konuyu yakindan takip edicem. Ilerleyen kmlerde farkini ne kadar koruyacak buradan yazarsaniz cok sevinirim
|
|
zr'lmn
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu adaptasyonu nereler yapabilir peki. Ozel servis mi yada beyinciler mi
|
|
okan77
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar Kalibrasyon sadece elektronik gaz pedalı olan 307 ler için geçerlidir. Gaz teli olanlara ayar yapılmıyor diye biliyorum..
|
|
nevce
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok etkisi var ben artık otamatiğe bağladım yağ değiştirir gibi bir bakım oldu benim için
|
|
2005 307 1.6 atiker xt
|
canbulat55
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2015 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı canbulat55
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Çok güzel paylaşım elinize sağlık...
|
|
PEUGEOT 307 2004 1.6 XT PREMİUM OTOMATİK BENZİN/LPG GÜMÜŞ GRİ
|
|
lamazibici06
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı lamazibici06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
OO ÇOK GÜZEL
|
|
emre özer
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |