|
Peugeot 307 HDI 1.6 Look 2005 Model Hız Sabitleyic |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mrkync
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2014 Saat 22:24 |
Arkadaşlar merhaba, Aracıma hız sabitleyici taktırmak istiyorum ve hız sabitleyici kolunu internetten almak istiyorum. Sıkıntım ise şu. İnternette çok fazla foruma baktım herkes farklı bir şey söylüyor bu hız sabitleyici konusunda. Öğrendiğim kadarıyla 2 çeşit sabitleyici kolu var. Hız limitleyicisi olan ve olmayan diye. Aracımın tüm özelliklerine bakarak bana hangisinin uygun olduğunu söyleyebilir misiniz? Peugeot 307 HDI 1.6 Look 2005 Model Frenin üzerinde 4 tane kablo var Aynı zamanda aracın bilgisayar bağlantı noktası küllüğün altında. Sanırım 307'lerde dış kasa eski tip iç konsol yeni tip galiba. Aracın iç konsolunun resmini de ekliyorum. Lütfen yardım edin. Düzenleyen mrkync - 14 Ekim 2014 Saat 22:25 |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ankaraya yolunuz duserse ben yardimci olayim size.
Kol iki cesit Hiz sabitleme Hiz sabitleme + hiz limitleme size sabitlemeli kol yeter diger kol daha pahali ve limitleme ozelligi aracinizda calismaz sadece sabitlemeyi kullanabilirsiniz ama iki koldada sabitleme ozelligi vardir ve aracinizda calisir. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |