|
tavan vernik atması |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2014 Saat 18:32 |
arkadaslar gecen evin altında duran aracımın ustune asitli bı madde damlamıstı bu asit ufak bi yerın vernığını kaldırmıstı bu 20 gün sonra aracımı yıkıma yaparken aracın tavan vernığın in kompe soyulmaya başladığını gördüm bi kaç ustaya sordum bunun kazınıp yeniden boyanması gerektiği sölediler acaba bunu n üstüne vernik atsak olmazmı birde aklıma folyo geldi ustalar daha önce tavanın boyanmış olabileceginide sölediler ama ben aracı komle kaporta testine sokmustum.napsam bilemedim daha önce basına gelmiş arkadaş varmı
|
|
206rc
|
|
suppor
2. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Belkide sadece vernik atmislardir :/
Aklima cokda bisiy gelmiyo asit sadece dokuldugu yerin vernigini kaldirmasi gerekmiyomu bi resim koysanda bizde gorsek usta |
|
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Moralim cok bozdu bazi ustalar boya olmus olabilir dedi daha once ancak alirken detayli exper yaptirmistim o yuzdrn boya olmasi imkansiz folyomu yaptirsam veya boyatsammi diyorum komple kazinip boyanmasi lazim diyor 300 lira gibi fiyatv solediler fiyat nasil resimleri yarin koyarim.
|
|
206rc
|
|
Barut
4. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynı sorun benim araçtada başladı güneşte kalmaktan oldu galiba. Benimde bayağı moralimi bozdu boyatmak sorun değil boyatırsın ama taklalı kazalı damgası yiyor araç.
Boyanırken foto falanda çeksek millet ya öncedende kazalıysa boyalıysa diyor. |
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Valla ne yapsam bilemedim canimi sok sıktı.arabnin vernigi catir catir cikti yaaa...
|
|
206rc
|
|
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
vernik atan yerleri su zımparası ile zımparala amaç vernik kenarlarını yumuşatmak sonrasında aracın renginde folyo kaplamak en mantıklı olanı istanbul da olsan yardımcı olabilirdim folyo konusunda
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Istanbulun neresi birde farkli renk olunca muayenede sorun cikiyomu
|
|
206rc
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam boya makinasıyla bir baktır öncedende boyanmışsa eğer tavan boyat gitsin tertemiz olsun.Atma varsa eğer vernıkte renktede yanma varsa öyle uzerıne vernık atarak kurtuluşu yok vernık pürüssüz yüzeye boyadan sonra son kat olarak komple atılıyor.Eğer tavan orjinalse riskede girmek istemiyorsan folya kaplatmakta bu işin alternatifi diyebiliriz.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
istanbul içi neresi dersen olur
renk konusunda farklı renk yapaılırsa muayeneden geçmez aynı renk yada en yakın ton yapılması gerek |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
emresensoy307
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Guncel
|
|
206rc
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |