|
Led Aydınlatma Uygulaması (Ayrıntılı Anlatım) |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Celalll
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam eğer ledledin kafasını düzletirseniz; yeri aydınlatmıyor. Fakat düzleştirmezseniz; yerde yaklaşık 20 cm Çapında yuvarlak bir aydınlatma oluşturuyor. Aşağıdaki resimler de tam olarak anlaşılmıyor, fakat fikir verebilir. Resimlerde ön kapıya takılanlar düzleştirilmiş; arka kapıya takılanlar yuvarlak ledlerdir. |
|
2005 Model 307 1.6XT PREMİUM AT. BRC MY11 LPG KİT
|
|
Celalll
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kabloları ve öndeki ledleri değiştirdim arkadaşlar. Sürücü tarafında kapı kolu aydınlatması için güzelbir geçiş yeri buldum fakat yolcu tarafında aynı yerden geçiremedim. Eski yeri kullandım. Bu seferde kablolar kalın geldiği için çok uğraştırdı ama sonuçta değiştirdim. Artık içim rahat buyrun resimler.
Karanlıkta sol taraf sağ taraf: Burada ledin açısı biraz şaşmış ışık biraz arkaya düşüyor. Düzenleyen Celalll - 18 Mayıs 2012 Saat 11:10 |
|
|
|
egelidr
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2012 Konum: Mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşım on numara olmuş, demek ki insan hobisinin peşinden gidince şahane işler yapabiliyormuş, eline sağlık ;)
|
|
SZKR
1. Vites 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Valla arkadaşım helal olsun. Becerememe korkusu nasıl uyuz ediyor beni anlatamam, bi o kadar da özeniyorum özellikle şu kapı kolu ışıklarına..
Gerçekten güzel olmuş, ellerine sağlık.
|
|
Celalll
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. Herkes yapabilsin diye ayrıntılı anlatmaya çalıştım.
|
|
|
|
atakanka
1. Vites 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş. şunu da belirtmeden geçmemek istiyorum aracın içi çok güzel. aydınlatmayla beraber daha da şık durmuş. elinize sağlık.
benim araca uygulasak resimdekiler kadar güzel duracağından şüpheliyim
|
|
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|
EnSoNiQ
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
emeğeğine sağlık konu çok güzel olmuş
|
|
Gökhan Çetin
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Gerçekten büyük emek var
|
|
ahmetismet
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
|
Vay anasını çok güzel olmuş. Tabi bazıları bana fazla. Aslında bi cesaret girişicem bu işlere ancak araba elektriğinden pek anlamıyorum, sigorta kutusu falan elimde kalır diye korkuyorum...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
badcombatant
1. Vites 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
|
İnsanın kendisinin yaptığı işin orjinalliği de uyumu da ayrı bir güzel oluyor. Eline emeğine sağlık
|
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
brutal
2. Vites 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba dostlar sizlere bir sorum olacak , 2002 model 307 sahibiyim arka bagaj üzeri logoyu ışıklandırma düşünüyorum , parklara bağlamak yada plakalıktan elektrik almak istiyorum fakat bagajımıza giden her hangi bir elektrik kablosu göremedim bulamadım . bu işlemi nasıl yapacağım aydınlatır mısınız ?
|
|
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|
65serdal58
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 65serdal58
|
uygulamalar harika olmus
|
|
serkomser
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
|
Buda benim ayak altı aydınlatması çalışmam. Ben bu şekilde yapmadım, arka koltuklara kabloyu orta konsolun içinden çektim ve kenarlarda kablo gözükmüyor, soket ve cırt kullanmadım. 1 saatimi aldı. Dileyene yapabilirim. Cüzi fiyat karşılığında.
Düzenleyen eurest - 22 Mayıs 2014 Saat 14:40 |
|
SEN GİDERKEN...
|
|
snipper42
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı snipper42
|
çok başarılı bir çalışma olmuş. elinize sağlık.
|
|
canbulat55
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2015 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı canbulat55
|
Güzel paylaşım elinize sağlık...
|
|
PEUGEOT 307 2004 1.6 XT PREMİUM OTOMATİK BENZİN/LPG GÜMÜŞ GRİ
|
|
Celalll
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkürler.
|
|
|
|
şükrü06
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2016 Konum: ACEMİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
YÜKLEDİGİNİZ RESİMLERİ BEN NEDEN GÖREMİYORUM
|
|
ŞÜKRÜ
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |