|
çift yönlü klima sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sanctuary35
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 238 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2015 Saat 00:50 |
307lerde göğüslük sökülmüyormuş sanırım bakalm haftaya gidicez servise
|
|
Aslan besleyen yemini düşünmez.
|
|
xalox
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2014 Konum: Ağrı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşım aynı sorun benim 307 de vardı. özel serviste 1500 tl dediler. Peugeot'un kendi servisinde yaptırdım 40 tl gibi bişeydi klimaya yön veren bi parça sıyırıyor ve ayrım yapmıyor onu değiştiriyorlar sağolsun müdür bey çok yardımcı oldu 407 nin parçasıyla aynıdır getirin onu takın dedi ustalara toplamda işçilikle beraber 80-100 tl arası bişey vermiştim
|
|
Peugeot 307 1.6 HDI Premium
|
|
sanctuary35
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 238 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=27711
bu başlığı okudum cevabımı aldım
|
|
|
|
sanctuary35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
|
neden vay haline dedin çokmu pahalı bu parça?
|
|
|
|
ondercan
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
klariför kazanın içinde ayar klapesi var. eğer kırılmışsa vay haline. bi baktır egerki motoru bozuksa en iyi ihtimal bu.
kolay gelsin
|
|
sanctuary35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
|
arkadaşlar 2006 307min çift yönlü diji kliması sol taraf normal çalışırken sağ taraf sadece sıcak veriyor dereceyi ne kadar düşürürsen düşür hep sıcak veriyor çözümü nedir bilen varmı?
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |