|
307 yol bilgisayar ekranı |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
riderzist
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2015 Saat 03:37 |
|
alibaba da şuan çok ucuza ekran var arkadaşlar. bu ekran 2003 model 1,6 benzinli xt 307 araca uyar mı? bilen var ise yardımcı olabilir mi? Ekranlar yaz aylarında siliniyor. güneşte kaldığında özellikle. bunu rengi biraz daha açık ve 4 satır galiba. alibaba daki yorumlarda takanlar var ama model belirtilmemiş linke bakıp bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. |
||
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
||
byderebey
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
|
Gerçekten çok uygun. Bi pislik olmasın sonra |
||
byderebey
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
|
Buna Bluetooth bağlanıyor mu yazıyor ama
|
||
xmen
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
gerçekten çok iyi fiyat. solmaya çare olursa almak lazım aslında.
|
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu ekran canbus dan çalışıyor beyler. Eski kasa için almayın boşuna.
Bluetooth için maaliyet çok fazla. |
||
byderebey
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
|
Benimki yeni kasa onda sıkıntı yok ama Bluetooth nasıl maliyeti anlamad |
||
byderebey
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
|
Yani ekstra neye gerek var Bluetooth için. Masraf ne olur alicilik kardeş
|
||
Efe-Pöjo
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aracınızda bluetooth yoksa, bluetooth uyumlu ekran taksanız da haliyle çalışmayacaktır o özellik.
|
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bluetooth uyumlu teyp
Bluetooth arayüzü Kablo bağlantıları Ekran |
||
hataylı
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2014 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bluetooth ozelligini kullanmasak diger ozellikleri kullansak olmaz mi acaba solmasin yeter:)
|
||
riderzist
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
|
|
Aynen sormak istediğim bi konu da bu bluetooth a gerek yok solma yapmasın yeterli. 2003 model de 3 satır ekran var acaba çalışır mı?
|
||
|
||
riderzist
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
|
|
benim bildiğim 2003 307 de canbus tan çalışır. anlık tüketim ortalama tüketim radyo teyp hepsi bu ekrandan görüyoruz. arkasındaki sokette aynı. peugeotmarketteki ürün kodu da aynı.. araca tanıtmak gerektirir mi acaba? Ekran Rengi 407 deki gibi biraz sarıya kaçıyor turuncu değil.
|
||
|
||
erdemchetin
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2014 Konum: İSTANBUL- ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erdemchetin
|
|
Acaba 2004 206 xline uyar mı ?
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Alin deneyin calisacagini dusunuyorsaniz.
|
||
burglar08
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı burglar08
|
|
Arkadaşlar Ürünü alan var mı? Bu gün son günmüş almayı düşünüyorum fakat hiç yabancı dilim yok nasıl olacak bilemiyorum. 2006 Premium 307'ye uyumlu sanırım bu ekran?
|
||
2006 PEUGEOT 307 1.6 HDi PREMIUM | GÜMÜŞ GRİ
2008 PEUGEOT 407 1.6 HDi MEGACHİPS| ALP BEYAZI |
||
riderzist
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
|
|
Ben almayı düşünüyorum vakit bulduğumda 2003 xt ye deneyeceğim. sonradan yine açılır. alım çok basit üye ol adresini yaz kredi kartı bilgilerinle alıyorsun sonradan siparişlerim bölümüne düşer. yanlız ürün 20 30 gün içinde gelir
|
||
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |