|
Direksiyon Kılıfı, Vites Körüğü Yenilendi.. |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||||
byderebey
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2015 Saat 16:00 |
|||
xmen
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
güzel olmuş elinize sağlık. güle güle kullanın bu arada hocam sizin arabanın yol bilgisayarı ekranı farklı gibi geldi bana benim araçta böyle değil :D
|
||||
KILIÇ
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Çok güzel olmuş elinize sağlık 195 bin kmde ki araç için motor cok temiz duruyor motora baksam sadce henüz 50 binde derim :) Allah kaza bela vermesin
|
||||
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
||||
byderebey
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
|||
bu yeni kasa belki ondan ekran farklı geldi sana kardeşim.. eyvallah sağolasın..
|
||||
byderebey
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
|||
gerçi seninkide yeni kasa premium belki ondan değişiktir merak ettim şimdi senin arabanınkini :D
|
||||
byderebey
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
|||
eyvallah kardeşim.. valla 50binde gibi gidiyor maşallahı var.. amin sağolasın..
|
||||
monalos
3. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
güzel olmus direksiyonu sen mi diktin güzel olms eski halinden iyidir bende dikicemde hala dikicem :D , en cok özendiğim 307 nın teyp ve altındaki bosluık oraya cok güzel double din teyp takılıyor . 206 da malesef yapamıyoruz
|
||||
PEUGEOT 206 FARKI 1.4 BENZİN XT 2002 ABS
|
||||
byderebey
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
|||
Evet kardeşim ben diktim bekleme sende yap bence çok güzel oldu.
|
||||
xmen
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Değişim iyidir güle güle kullanın hepsini...
|
||||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
Vitesin döşemesini ne kadara degistiniz benimki baya aşindi da???
|
||||
monalos
3. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
aman abla firuzeyi eskitme :D
|
||||
PEUGEOT 206 FARKI 1.4 BENZİN XT 2002 ABS
|
||||
Adem Kurtuldu
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
|||
Maşallah yakışmis hepsi direksiyon ne kadara geldi bende yapcam da ?
|
||||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||||
byderebey
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
|||
bu C tipi oluyor sanırım kardeş.. mp3 falan yazıyor varmı sende mp3 çalar..
|
||||
byderebey
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
|||
sağolasın kardeşim daha iyisi sizin olsun :)
|
||||
byderebey
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
|||
vites topuzunu aracı aldığım ilk sıralar almıştım 40 tl ye.. körüğü bugün diktirdim döşemecide orjinalini söktüm biraz kısa diktirdim 30 tl verdim.. parçacıyı aradım sordum ikisi 65 tl dediler.. nette 55 lira gibi fiyat var.. benim topuza ihtiyacım olmadığı için sadece körük diktirdim..
|
||||
byderebey
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
|||
üstte yazdım ama tekrar yazayım.. topuzla birlikte körük 65 lira.. topuz iyi olduğu için sadece körük diktirdim döşemecide 30 tl aldı o da.. direksiyon kılıfı netten aldım 20 tl http://www.hepsiburada.com/liste/dreamcar-el-yapimi-sarmali-direksiyon-kilifi-siyah-hediye-kutusunda-1412001/productDetails.aspx?productId=otev1412001&categoryId=20024867 bu tam olarak.. kendim diktim gayette güzel oldu döşemeci 80 lira dedi bugün sonra benim direksiyonu gördükten sonra seninki daha güzel olmuş dedi:)
|
||||
Adem Kurtuldu
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
|
|||
|
||||
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
||||
xmen
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|||
hah işte mp3 çalar yok bende sadece şekil olarak böyle yazılar falan..
|
||||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |