|
peugeot 307 koltuk döşeme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
darklebron
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2014 Saat 00:54 |
selam ne zamandır arabama iyi bir döşemeci arıyordum gerek deri gerekse kumaş bi fiyat araştırması yaptım kumaşta karar kıldım ve bugun ankara küçükesatta döşemecioğlu adlı yere gittim başta biraz çekindim ama sonunda ise harıkulade bir iş oldu işçilik harika işyerinin sahibi ilker beyin elinden her iş geliyor maaşallah süper bir iş çıkardı araca özel dikim yapıldığı için kumaşta asla potluk olmuyor sanki orijinal kumaşıymış gibi duruyor takması ise yaklaşık 1 saat sürdü herkese tavsıye edıyorum ankara dısına kargo yoluyla gönderme yapıyormus bugun bı adam ilker bey koltugu takarken aradı vandan allah razı olsun aracıma yenıden kavustum dıye :D gercekten harıka işler cıkarıyor ilker bey bugun fotoğraf cekemedım kısmetse yılbasında cekıp atarım forumdakı arkadaslar bilgilensin.
|
|
hataylı
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2014 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kesinlkle iscilikleri cok kaliteli bende daha onceki aracim icin siparis verdim. Bir dosemeciye taktirdim Abi bu kilifi ozel mi yaptirdin diye sormustu. Dusunnler icin tavsiye ederim.
|
|
emreeee
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende 307 aracima yaptırmak istiyorum fiyatla ilgili bilgi verebilirmisin
|
|
2004 307 1.4 HDI
|
|
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bir yılbası daha gelecek resim yok hala bizde bakar yaptırıdık
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
ErcanK.
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba, fiyat bilgisi verebilirseniz çok iyi olur. Google da baktım ve peugeot araçlara yaptıkları uygulamalara ait resimleri sitelerine koymuşlar.
|
|
muro_60
2. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
180 190 falan diyor uygun aslında güzel yapmiş adam reng seceneklerini bulamadım
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
darklebron
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
|
Arkadaslar telefon serviste cekip alamadım haklısınız renk olarak siyah gri oldu gayet şık duruyor
|
|
ErcanK.
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet sitesinde 180-190 TL fiyat demişler sizde bu fiyata mı yaptırdınız?
|
|
darklebron
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
|
evet 190 tl ye yaptırdım
|
|
byderebey
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
fotoğraf yüklersen bakalım kardeş nasıl olmuş
|
|
monalos
3. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende yaptırıcam ama kapı döşeme ve torpido döşemesi ne olacak acaba onları da yaparlar mı bide ankaraya gitmeyip kargoyla göndermelerini istiycem fazladan kumas gönderseler ben döşemecide döşetsem kapıları olur mu ki
|
|
PEUGEOT 206 FARKI 1.4 BENZİN XT 2002 ABS
|
|
ErcanK.
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar,
Çarşamba günü Döşemecioğlu İlker Ustanın yanına gittim. Her araç modeline göre kendi tasarladığı kılıflardan dükkanında bir çok çeşit bulunmakta. Ben siyah-bej rengi beğendim. Atölyesinde diktirdikten sonra bugün için randevulaştık,sabah 10 da Küçükesat Libya caddesindeki dükkanına gittim ve 11:30 gibi bitti. Bana göre gayet şık oldu ve arabanın iç renklerine de uydu. Darklebron arkadaşın belirttiği gibi 190 TL ye yaptırdım. Fiyatları 180-220 TL arası. İlker usta gayet hoş sohbet ve işini severek yapan birisi. Yoğunluktan dolayı randevu usulü çalışıyor. Normalde 1 saatte takabilirdi kılıfları ama telefonlardan ve dükkana gelip gidenlerden yarım saat kaybetti ama güzel bir iş ortaya çıktı. Fikir vermesi açısından resimlerini de çektim. Şehir dışına da gönderim yapıyor. Genelde diğer illerdeki oto döşemeciler sipariş veriyormuş. Düzenleyen neo1980 - 07 Şubat 2015 Saat 17:38 |
|
monalos
3. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı olsun kapı döşemeeleri ve torpido kapagı döşemeleride fiyata dahilmi mesela aynı kumasdan istesek gönderirler mi kapılarıda kaplatmak için
|
|
|
|
ErcanK.
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkür ederim. Ben sadece koltukların kılıflarını değiştirdim. Kapı döşemeleri ve torpido kapağı orjinal. Ilker ustanın iletişim bilgilerini yazıyorum. Bence arayıp bir görüşün zaten kendi dikimleri. Ekstradan kumaş gönderebilirler herhalde. cep: 0532 548 75 78 tel: 0312 431 63 56 |
|
monalos
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
teşekkür ederim sagolasın , bende diktircem istdiğim gri siyah kumas ama orjınallerım mavi oldugundan sırıtır torpido ve kapılarıda kaplatmam lazm
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |