|
307 Cam Rüzgarlığı ve Kol Dayama |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
alcolique
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Nisan 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alcolique
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2012 Saat 10:08 |
Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce hepsiburada dan siparişini vermiş olduğum kolçağım dün geldi ve montajını yaptık. Öncelikle 2 haftada bir ürünü ulaştıran malum siteyi kınıyorum.
Kolçaktan önce aynı siteden cam rüzgarlığı sipariş vermiştim onlarında fotolarını ekleyeceğim. Kolçağın Markası : Armster Rüzgarlığın markası : Modacar |
|
2004 Peugeot 307 XR 1.4 HDI İnci Beyazı
6000k Xenon |
|
sedataksu
2. Vites 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
Gayet güzel olmuş fakat resimlere yan bakmaktan boynum ağrıdı.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
alcolique
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Nisan 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alcolique
|
Düzeltemedim maalesef yeteneksizim biraz=( .
Bir admin el atarsa çok sevinirim.... |
|
6000k Xenon |
|
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hakkaten bende resimlere bakarken fena oldum:D
206 model aracıma bende armster marka almıştım. baya bi para verdim ama gerçekten kalite ve çok opsiyonel. fabrika çıkışı olanda bile bu kadar opsiyon yoktur belki. güle güle kullanman dileğiyle..
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
tellotello
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Güle güle kullanın. Montajları kendiniz mi yaptınız? Kolay mı herkes yapabilir mi?
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
alcolique
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı alcolique
|
Denedim ama düzeltemiyorum malesef yeteneklerim kısıtlı bu konuda:D
Evet montajı kendim yaptım zaten arabaya özel üretiyorlar kolçakları 4 tane vida yardımıyla sabitliyorsunuz. Çok rahat oldu en , uzun yolda daha fazla yararı olur bence. Resimler için özür dilerim
|
|
6000k Xenon |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |