|
307 sis farı sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
blinddark
2. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2012 Saat 18:26 |
merhaba arkadaşlar sizin
|
|
blinddark
2. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
|
arkadaslar yardım edebilecek yokmu...
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Araclarimizda hersey aracin beyni vasitasiyla yuruyor. Siz sis farini yaktiginizda, koldan gelen komutu beyin isler ve ona gore lambaya akimi verir ya da vermez. Bu durumda sizin bahsettiginizi yapabilmeniz icin bir sekilde BSI'i devre disi birakmaniz gerekir. Sigorta kutusundan olabilecegini sanmiyorum. Bir sekilde kol ile sis lambasi arasinda bir role ile birlikte direk baglanti kurmaniz gerekiyor.
|
|
blinddark
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
|
ben bi oto elektrikçiye götürdüm sigorta kutusunu konsolu kolu direksiyonu söktü baktı baktı ölçtü sonrada ben buna el atamam sorun cıkartır dedi kapattı tekrar yanı sende dokunma diyosun doğrumu anladım...
|
|
blinddark
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
|
güncel
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynen oyle. Farkli bir acma kapatma butonu ile birlikte direk sis farini yapmayi dusunursen daha saglikli olur. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |