|
208 fren ve gaz pedalı yüksekliği... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mbgenc
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2015 Saat 23:50 |
iyi akşamlar arkadaşlar,208 1.2 VTi PureTech Access ETG yarı otomatik araç aldım,aracımın gaz pedalıyla fren pedalı arasında okadar çok yükseklik farkı varki gazdan ayağımı çekip frene basarken resmen ayak bileğim dört karış geriye çekmek zorunda kalıyorum.ayak bileğim ağrıyor desem yalan olmaz.bu sizce normalmi?bundan önce de bindiğim otomatik vites araçlara hiçbiri böyle değildi fren ile gaz pedalının hizası aynıydı ama bu araçta çok fark var gazdan çekip aynı hizada ayağımı yana kaydırınca resmen fren pedalının altına giriyor ayağım.lütfen bilgisi olan paylaşsın yoksa arabayı satıcam o derece rahatsızlık veriyor.
|
|
mbgenc
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yokmu arkadaşlar yanıt?
|
|
Efe-Pöjo
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
frenin gazdan yüksekte durması normal. 207 de de öyle. çoğu araçta böyle. ama aracınız 2. else yine de fren ayarına bir baktırın , sıfırsa zaten olması gerektiği yüksekliktedir, siz alışmadığnız için garip geliyordur.
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
207 de de dediği gibi daha yüksek 206 dada 208 kullandım 1.5 sene ama inan hiç dikkat etmedim
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Otomatikte o fark cogu aracta var. ZAten iki pedal var ikisini de ayirt etmek zor oluyor ani durumlarda. Buna Bot-cizme-is ayakkabisi gibi durumlarda eklenince boyle cozumler buluyorlar.
Yerden pedalli araba kullanmadiniz galiba bir de onu deneyin asil ayak nasil agrir bir gorun :) BMW lerde frenle gaz pedali arasinda ucurum var eski modelleri bir kullanin derim. |
|
mbgenc
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
AYARI YOKMU ANİ BUNUN ?
|
|
kimiraikkonen
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kimiraikkonen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Selamlar, bende de 2014 model Etg5 Active paket 208 var. Dediğiniz gibi fren pedalı çok yüksekte kalıyor. Hem yorucu hem tehlike arz eden bir durum. Ayarı var mı yok mu cidden bende merak ediyorum.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |