|
Geri görüş kameralı araç iç kamera |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
necmettinn
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2017 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı necmettinn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Teşekkür ederim... :)
|
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
ürünün fiyatı şu an x2 olmuş bilginize :)
haftasonu alacaktım, baktım iki katı artmış :)
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
necmettinn
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2017 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı necmettinn
|
necmettinn
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı necmettinn
|
Arkadaşlar almak isteyenler için aynı ürün şuan 30$ civarında %52 indirimde bilgilerinize.......
Kameradaki lambaların yanık kalma olayı da ÇÖZÜLDÜ.... Extra park sensörü taktım. Ama geri vitese takınca değil sürekli çalışıyordu... Araştırmalarım sonucunda geri vites ampulünün patlak olduğunu farkettim. Yeni ampül taktıktan sonra herşey normale döndü... Şuan park sensörü normal çalışıyor, kameranın lambaları sadece geri vitese takınca yanıyor.... Yani sorun geri vites ampulünün patlak olmasıymış... Herkese iyi günler dilerim... |
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
AliExpresste 206 nın plaka aydınlatma ampüllerinin kapaklarının şeklinde kamera var. Bulabilirsem link atayım. Bi yeri delmeye gerek kalmadan kamera sistemini kurabilirsiniz
Ürün linki Düzenleyen OguzhanKucuk61 - 20 Şubat 2018 Saat 14:21 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |