|
407 aracımın sorunları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sckinahmet
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2018 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sckinahmet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2018 Saat 16:26 |
A
Düzenleyen sckinahmet - 27 Haziran 2018 Saat 14:04 |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aleyküm selam ahmet aramıza hoşgeldin.
1- sorun için değişim yapmaktan başka çare yok ya çıkma alacaksın yada çinden getirteceksin. alixpres linki 2- soruna gelince lpg ayarları ile alakalı kardeşim sen düzğün bir ustaya denk gelmemişsin lpg geçiş sıcaklığını 35 derece yaptır min. Yada motor biraz ısınana kadar benzin kullan sonra lpg geç problem olmaz o zaman muhtemelen. Yada araçla min 150-200 km benzinde kullanıp adam gibi ayar yapan bir yere gitmelisin genelde ustalar standart kalibrasyon yapar geçerler. Aslında lpg ayarı yapılırken araç hareket halindeki map değerlerine göre yapılması en sağlıklısıdır. 3- cd okuyucu gidici olabilir yada cd lerden kaynaklıda olabilir. aux yapabilirsin linkini verdiğim kablo işini görecektir. Aracında aux açık deil ise peugeot yazılımı olan bir yerde açtırman gerekecektir. 4-bende canlandıramadım bir resim yüklerden daha iyi olur yardımcı olmak açısından.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
bu ekran silinme olayını, bilgisayarların işlemcilerinde kullanılan termal macun ve arkalarına plaka koyarak çözemezmiyiz acaba onu merak ettim şimdi.
teyp marka ve serisinden kontrol edersen büyük ihtimal soner abinin paylaştığı aparat işini görecektir. cd changer çıkışına takıp kullanabilirsin. 4. şık ta sanırım tavan çıtasını çalmışlar, ya tavan orjinalmi diye çok meraklı birisi söktü, yada onunkinde sorun var, onun için söktü senden aldı. sanırım aşağıdaki ürün: |
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
sckinahmet
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2018 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sckinahmet
|
A
Düzenleyen sckinahmet - 27 Haziran 2018 Saat 14:05 |
|
necmettinn
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2017 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı necmettinn
|
Cam kenar nikelajlı çıtasından bahsediyorsanız komple takımı 75TL civarı diye biliyorum sahibinden.com'da da mevcut... Aux kablosu sadece teybin girişlerine sesi aktarmak için kullanıldığından dolayı çok kaliteli olmasına gerek yok.... İllaki kaliteli olanları var kalın blendajlı çift sargılı vs. vs. vs. ama ben çok para vermeye gerek yok diye düşünüyorum.... Aliexpreste uygun fiyat olmasının sebebi bu bacaksız Çinlilerde işçilik o kadar ucuz ki sizin burada malzemesini alıp tasarlayacağınız eşyanın neredeyse 5/1 fiyatına adamlar imalatını montajını herşeyini yapmış olarak size gönderiyor... kısacası aliexpreste uygun olma sebebi kaliteden çok işçiliğin ucuz olması diye biliyorum... Mesela ben ön kamera kayıtlı geri görüş kameralı dikiz aynası siparişi verdim maliyeti 109TL. işçilik bana ait :) gelsin montaj aşamaları ile birlikte yeni bir konu açıp paylaşmayı düşünüyorum....Burada o fiyata sadece park sensörü veriyorlar :) :) :) Cümleten hayırlı akşamlar....
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |