|
407 millesim ekran eklentisi. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
LUDACRIS
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2017 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2017 Saat 00:52 |
Arkadaslar herkese selamlar.
2008 model 407 1.6hdi executive aracima eger mumkunse millesim orta konsolu aktarma fantazisi icerisindeyim gerekli bilgi ve parcalar hakkinda yol gosterecek tecrubeli arkadaslar varsa bi zahmet el atabilirse Parcalarida yurtdisindan akrabalarima getirtmeyi dusunuyorum |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam dediğiniz kısım biraz maliyetli olabilir. navi sistemi olduğu için orta konsolu komple alacaksınız mecburen hatırladığımkadarıyla sadece double din teyp için bile 250 euro istiyorlardı. bazen kazalı araçları sökmüyorlar eğer siz kendiniz sökerseniz daha uyguna alınabiliyor. iyi pazarlık şart akrabanız hurdalıklara gidip bakacak başka bir çaresi yok bende zamanında bir çok parça getirtmiştim abimle almanyadan :)
Düzenleyen sonerkyl - 23 Haziran 2017 Saat 10:17 |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
mistercasper
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Orjinali maliyetli olur piyasada 1000 1500 tl arası bazı ürünler var araştırıp takılabilir
|
|
LUDACRIS
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2017 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Acikcasi yurtdisi oldugu icin ucuzdur diyodumda degilmis
Burda 1100 gibi fiyatlara var evet, bakalim bi fiyat sorayimda belcikada fransada hollamdada almanyada akrabalar var ne dicekler fiyat ben 100 euro falan ancadir diyodum ama degilmis demrkki Peki teyp ve ekran kismini almam yeterli dimi alabilirsem |
|
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aliexpress'e bak. Oradan fiyat olarak karşılatırırsın. Daha ucuzunu zor bulursun. |
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Takip..
|
|
3L3cTRic
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
407 nin RT4 ve RT5 ekranlarından bende arıyorum ama malesefki son 4 senedir 407 sahibi olmama ve nerede ise Türkiyedeki tüm pertcileride araştırmama rağmen bulamadım diyebilirim. Ebay de ürünlerden mevcut bulunabiliyor ama malesefki 400 ila 700 Euro arasında orjinali.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |