|
407 gaz pedalı sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
keoturk
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2017 Saat 14:46 |
merhaba, gaz pedalıyla ilgili bir sorun var. arabanın ani hızlanması gereken durumlarda gaza bir anda yüklendiğimde araç çok iyi ivmeleniyor, ama normalde gaz pedalından ayağımı cektiğimde ivmelenmenin durması gerekirken, sanki biri gaz pedalına basıyormuş gibi gitmeye devam ediyor. çok tehlikeli bir durum yaratıyor. frene basmak zorunda kalıyorum. açıkcası hiç yapmamam gereken bir şeyi yapıp boşa atıyorum. ancak öyle zaptedebiliyorum. üçüncüsü başıma geldiğinde ayağımı gaz pedalının altına sokup yukarı kaldırmış olmalıyım. saniyelik şeyler olduğu için tam olarak ne olduğunu anlayamıyorum. servise götüreceğim. ama önden bilgi sahibi olmak istiyorum. konu hakkında bilgisi olan yada başına benzer birşey gelen varsa paylaşsın lütfen.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bir sıkıntı var pedal gibi ama sanki sensör yada müşür sorunu var gibi soketi söküp kontrol etmenizi öneririm. birde arıza koduna baktırın aracın
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
keoturk
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba, gaz pedalı değişti, sorun düzeldi
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
perobleminizin çözüldüğüne sevindim hocam dönüş için teşekkürler.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |