|
Keskin egzoz kokusu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2017 Saat 00:57 |
Arabayı çalıştırdığımda keskin bir koku geldiğini fark ettim. Normalde olmuyordu. Arabayı çalıştırdıktan sonra barajdan bir şey almak için inince fark ettim. Baya keskin. Duman atma falan yok. Herhangi bir sorun da yok. Yakıt aldığım yeri değiştirmiştim yakıttan olabilir mi? PO'dan alırdım hep kapanınca shell'den alıyorum son 2 seferdir ama aldıklarımda hep çeyrek depo.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet hocam yakıttan far edebilir ama genelde kat ile alakalıda olabiliyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yakıttan olabilir tabide bu tarz konular araç dizelse enjektörlerden, veya katalizör kısmından gelir genelde
|
|
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Dizel evet. Yakıtı tekrar değiştirip kontrol etmek lazım sanırım.
Peki dediğiniz gibi enjektör ve katalizör sorunu ise ne yapmak gerekiyor? Acil çözülmesi gereken bir sorun mu? Düzenleyen Oktkor - 24 Ocak 2017 Saat 11:58 |
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bende de son 3 4 gündür var bu,
sadece sabahları arabayı ısıtırken koku geliyor, sonra gidiyor.
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
Oktkor
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet motor ısınınca yok.
|
|
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
3 yıldır alıyorum ben bu kokuyu.. ilk çalıştırmalarda çok kötü kokuyor.. motor ısınınca azalarak bitiyor. Normal olduğunu düşünmüştüm..
Sanırım ya EGR açılınca koku azalıyor ya da katalizör ısınınca bilemedim.. Normal değil mi şimdi? |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kışın daha çok olur bu koku :)
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Oktkor
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet.
|
|
noscream
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ustam enjektörlerden olur diyor, bakım yapılmalı demişti...
|
|
Peugeot 407 Comfort 2007 Ekstra
|
|
noscream
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2017 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yakıtta da bariz artış var, çekiştede sanki düşüş var. Sanırım enjektörlerin bakıma gitmesi lazım. Bu enjektör olayın da vakit kaybetmemek daha doğru olacak hem yakıt sarfiyatında sıkıntı hemde pistonlara da zararı oluyormuş! Bakalım ne kadara bakım masrafı çıkacak!
|
|
Peugeot 407 Comfort 2007 Ekstra
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |