|
407 HDI alıcam,Pejo servisi neleri kontrol eder ? |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | ||
sercan_921
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2017 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sercan_921
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Abi km olayı tamamen dediğin gibi dün 900'dü bugün 800'e inmiş. Aşağıdaki resimlerde görüldüğü gibi; 1.Kontakta iken çıkan görüntü.Sürekli azalıyor bakıma 900km kaldı sanırım. 2.Bekledikten sonra veya marştan sonra çıkan görüntü.anahtar resminin yanındaki km sürekli artıyor bune anlama geliyor. |
||
sercan_921
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2017 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sercan_921
|
|
Hocam ön takım temizmiş bi sıkıntı görmediler.40 bin olayını cok kez sordum kendime hakikatten anlayamadım.Ne yani 80.000'de Fıat Albea temizse 31-32 gidiyor Bursada,inan anlam veremiyorum,bu araçların satışı zor sanırım |
||
Oktkor
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Check tuşuna basılı tutarsan o 2. Resimdeki km sayacı sıfırlanır. O isteğe bağlı km sayacı. Ekranda çıkma sebebi ise Cruise control tuşunun ortada durması. Sınırlayıcı kısmına çevirirsen ayarladığın hızı gösterir off yazısı ile birlikte sanırım. Sabitleyici kısmına getirirsen off--- yazar. Seninki ortada. Aracınızı çalıltırdıktan sonra hemen gaz vermeyin yarım dakika - 1 dakika kadar bekleyin. Aynı şekilde stop ederken de. Belki biliyorsunuz hatırlatmak istedim. Kazasız belasız. |
||
LUDACRIS
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2017 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bakim yaklasmis hacim onun bilgisi o. Bendede 12000km yaziyor bakima. 15000km de bakima gitmek gerekiyor sanirim.
Valla satisi falan umrumda degil ben bu paraya daha iyi bi araba alamazdim tanidik biri sagi solu boyali 140.000km de focus almis 40liraya led farlarida taktimdi deymesin keyfime |
||
mistercasper
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
|
|
Doğru tespit 407 bozuk yolda ozelliklé yamalı asfalt ta darbeleri içeri aktarıyor ama sert olmasinin yol tutuşuna artısı var birde artık araçlar genelde sert yapıya sahip 508 de aynı şekilde... lastiklere ben hep 32 basiyorum 36 çok fazla gibi geldi konforu olumsuz etkiler |
||
LUDACRIS
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2017 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
32de cok az gibi acikcasi kapida yazan değeri bastim ben bar cinsinden yaziyor vuruntu vs hissetmiyorum 2.3 2.5 ti sanirim. Yuklu haldede 2.8 diyordu sabah dogru sekilde yazarim kesin yanlis yazdim
|
||
sercan_921
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sercan_921
|
|
Resimlerdeki km olayını öğrendim saolun,farkında olmadan sıfırlamışım 2.resimde olanı geçen gün baktığımda 15km falan yazıyordu :) Cruıse ve sınırlama olayı dediğiniz gibi ortada tutuyorum. Lastikleri araştırdım ben biraz, önler hep 36,arkalar boşta 33,doluda 40bar olacakmış,dobloyu 32 ile şişiriyordum,bunuda denedim,önler biraz komik durdu,ama konfor bozuldu 36ya çıkarınca yapacak birşey yok :) Gönül isterdi eski kasa audi a4ler gibi yaylansın ama yapacak birşey yok :) |
||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |