|
407 Benzin sarfiyatı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
plummedia
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2016 Konum: Baku Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı plummedia
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2016 Saat 09:05 |
Merhaba arkadaşlar. Benzin sarfiyatıyla ilgili ciddi sorunum var. Geçen gün 25 litre benzine şehir içi 150 km yol yaptım, yani 100 km de 16.6 litre yakıyor. Tam bir hayal kırıklığı. Ne ile ilgili sorunları ola bilir. Neler yapıla bilir? Ayrıca acemi şöförüm, çok düşük hızla kullandım arabanı hep. Araba 2.0 Benzinli, Otomatik vites.
Forumda bazı arkadaşlarn yol bilgisayarında ortalama yakıtla ilgili bilgileri elde ettiğini okumuştum ama ben kendi arabamda bu verileri bulamıyorum. Yardmcı olursanız sevinirim. Ayrıca enjector ışığı aldığımdan beri hep yanıyor. 3 Resimde Yol bilgisayarımdan aldığım veriler, ama hiç bi şey gözükmüyor. Ayrıca bir resimde görüldüğü gibi yarımdan bir çizgi yukarı depoyla 450 km gidebileceğim yazıyor ama hikaye , zaten ibre de yanlış gösteriyor şu an depoda 18 litre benzin var. Düzenleyen plummedia - 25 Ekim 2016 Saat 09:24 |
|
plummedia
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2016 Konum: Baku Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı plummedia
|
Düzenleyen plummedia - 25 Ekim 2016 Saat 09:21 |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şimdi hocam motor bakımı en son ne zaman yapıldı. birde aracı çok kısa mesafelerde kullanıyorsanız ve yokuşlu yerler ise bu değerleri görebilirsiniz. birde würth benzin enjektör temizleyici katkılar var onlardan kullanıp deneyebilirsiniz.enjektör ışıgı yanıyor demişiniz bobin ve bujileri kontrol ettirin. bilgisayara bağlayıp hata koduna baktırın.
Düzenleyen sonerkyl - 25 Ekim 2016 Saat 12:34 |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
plummedia
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı plummedia
|
Çok teşekkür ederim hocam.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rica ederim.ek bilgi olarak bobin ve bujilerde söylemiştim hocam eğer bujilerde ve bobinde sıkıntı varsa yakıt tüketimini büyük oranda etkileyebilir. iyi forumlar
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
plummedia
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı plummedia
|
Bu hafta sonu ustama götürüp bir baktırayım, zaten aldığımdan beri iş yoğunluğundan dolayı bi türlü fırsat bulamadım. Problemler yavaş yavaş çıkmaya başlıyo, bir an önce gidip baktırmam gerek.
Her şey için teşekkür ederim. Selamlar.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |